1000TL kablosuz mouse önerisi

Razer Basilisk X Hyperspeed kullanıyorum gayet memnunum illa ışıklı falan olsun istemiyorsan hem ergonomi olarak hem de fiyat performans olarak çok iyi. Pil performansıda mükemmel zırt pırt 1-2 haftada bitmiyor 2.5 ay oldu alalı yoğun bir kullanımda ama daha 1 hafta önce ilk defa değiştirdim pilini, öyle Duracell falanda değildi içinde gelen pil bakkallardan bulabileceğiniz markasız bir pildi.

Logitech G G502 lightspeed,​

Logitech G502 lightspeed kullanıyorum. Gayet rahat hakimiyeti rahat kesinlikle öneririm. Şu an kaç TL bilmiyorum ama bütçene uygun bulabilirsen kesinlikle öneririm. (özellikle FPS oyunları oynuyorsan)

Razer Basilisk X Hyperspeed kullanıyorum gayet memnunum illa ışıklı falan olsun istemiyorsan hem ergonomi olarak hem de fiyat performans olarak çok iyi. Pil performansıda mükemmel zırt pırt 1-2 haftada bitmiyor 2.5 ay oldu alalı yoğun bir kullanımda ama daha 1 hafta önce ilk defa değiştirdim pilini, öyle Duracell falanda değildi içinde gelen pil bakkallardan bulabileceğiniz markasız bir pildi.
Evet sana katılıyorum ama illa, ışıklı mouse istiyorsan da, sana kalmış bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı