1000tl Kasa Önerisi

selim92

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, konuyu acmadan once bayaa bir araştırma yaptım ama kafam daha da cok karıştı. Bilgisayar toplamayı bilmiyorum,hangisi hangisiyle uyumlu vs. parçaları vatan bilgisayardan almayı dusunuyorum.

Bilgisayarla Dota 2,Fm tarzı oyunları oynamayı ve Autocad, photoshop gibi programları kullanmayı dusunuyorum. Beklentilerim cok da fazla değil oyunları orta seviyede takılmadan acsın,programları da cok kasamadan calıstırsın yeter. Bütçem başlıkta da belirttigğim gibi 1000 tl.Monitor,klavye,mouse var. Yazacagınız sistemin uyumlu olup olmadıgını bir daha gozden gecırırsenız sevınırım cunku dedıgım gıbı hıcbır sey bılmıyorum ve yanlıs urunler almak ıstemem. Bu paraya bişey toplanmaz bütçeninin artıramaz mısın yorumlarına karşı tekrar yazayım, en fazla verebileceğim 1100 tl. Şimdiden teşekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel® HD Graphics 4600 var o işlemcinin içinde çok oyunlardan performans beklenmez ama dota2 gibi oyunları orta-yüksek karışımı açar o da bir öneri

En düşük bu kadar yapabildim kardeşim. Şimdiden hayırlı olsun. İyi sosyaller.

TOPLAM : 1.092,18 TL
KDV (%18) : 196,59
NAKİT / HAVALE (TL) : 1.288,77 TL
[TBODY] [/TBODY]

Bir de bu ekran kartının işlemci üzerinde olması dezavantaj mıdır?Yani bütçe sıkıntınız olmasa ekran kartını harici olarak mı alırdınız?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı