1000TL klavye önerisi

İngilizce olduğunu fark etmemiştim bu arada fikrimi değiştirdim Max 700TL'lik klavye önerin var mı RGB/Türkçe/Mekanik-Membrane. kalan 300TL ile gamepad alacağım istersen gamepad de önerebilirsin.

SteelSeries Apex 3 64808 IP32 RGB TR Q Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com mebran da olabilirmiş demişsin o yüzden attım pişman olmazsın ama bu fiyatlara senin yerinde olsam mekanik tercih ederdim.
İndirimdeyken atmak istedim Blue Switch ses yapar ama sorun olmaz diyorsan XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Cherry MX Blue Switch TR Q USB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com

SteelSeries Apex 3 64808 IP32 RGB TR Q Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com mebran da olabilirmiş demişsin o yüzden attım pişman olmazsın ama bu fiyatlara senin yerinde olsam mekanik tercih ederdim.
İndirimdeyken atmak istedim Blue Switch ses yapar ama sorun olmaz diyorsan XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Cherry MX Blue Switch TR Q USB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com

SteelSeries güzelmiş ama XPG de konforlu duruyor ayrıca dediğin mantıklı bu fiyatlarda mekanik almak mantıklı sağ olasın.

İngilizce olduğunu fark etmemiştim bu arada fikrimi değiştirdim Max 700TL'lik klavye önerin var mı RGB/Türkçe/Mekanik-Membrane. Kalan 300TL ile gamepad alacağım istersen gamepad de önerebilirsin.
Hocam o fiyatlara membrane klavye alınmaz. Asus RA05 TUF Gaming K3 D/RD Usb Kablolu Aura Sync Red Switch RGB Mekanik Gaming TR Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri

sessiz olması önceliğim

Mavi anahtarlı versiyonu kırmızı diye tanıtıldığında aldığım, hayran kaldığım klavyenin kırmızı anahtarını öneriyorum. Mavi anahtarlı modeli gayet güzeldi.
Stoklara yeni geldiği için midir bilmiyorum ama fiyatı fazla ve belki ileride indirime girebilir.

Çok teşekkürler önerdiklerinizi takibe alıyorum.

Mavi anahtarlı versiyonu kırmızı diye tanıtıldığında aldığım, hayran kaldığım klavyenin kırmızı anahtarını öneriyorum. Mavi anahtarlı modeli gayet güzeldi.
Stoklara yeni geldiği için midir bilmiyorum ama fiyatı fazla ve belki ileride indirime girebilir.

Bu bayağı hoşuma gitti yorumlarda hep olumlu ancak 1 2 ay öncesinde 700TL'ye bulunuyormuş o yüzden bu fiyattan alamam.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler önerdiklerinizi takibe alıyorum.

Bu bayağı hoşuma gitti yorumlarda hep olumlu ancak 1 2 ay öncesinde 700TL'ye bulunuyormuş o yüzden bu fiyattan alamam.
1-2 ay önce 700 TL'ye bulunan mavi anahtarlı versiyonu, yazım hatasından ötürü kırmızı yazılmıştı ancak herkese mavi gönderilmişti. 1000 TL'ye değer mi bilmiyorum ancak yine o civara girerse gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

1-2 ay önce 700 TL'ye bulunan mavi anahtarlı versiyonu, yazım hatasından ötürü kırmızı yazılmıştı ancak herkese mavi gönderilmişti. 1000 TL'ye değer mi bilmiyorum ancak yine o civara girerse gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

Aynen 1 saat önce okudum o konuyu takipteyim düşer düşmez alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı