Mekanik olması tercihimdir ama sesli olmasını istemiyorum. Red, Black, brown tarzı Switch'ler uygun. RGB sevmiyorum. Sadece geceleri beyaz ışık açarım, mesela şu anki klavyemde beyaz ışık tam beyaz gibi değil de yeşil gibi oluyor sinir oluyorum o yüzden bildiğiniz, ışığı gerçekten beyaz olarak verebilen veyahut kullandığınız klavye varsa önerebilirseniz sevinirim.
RGB sevmezsiniz anlarım ama beyaz ışık gözünüzü yormaz mı? İlk defa böyle bir istek duyuyorum ve gerçekten göz sağlığı için çok zararlı.
Razer Ornata V2 önerebilirim. Yarı mekanik, istediğiniz gibi sessiz. Beyaz ışık da ayarlarından sanırım yapabilirsiniz.
Steelseries Apex 3 önerebilirim çok hoş bir klavye, sessiz ve 600-700₺ civarında. Cidden çok hoş tanıtımlarında fısıltı kadar sessiz olarak geçiyor, kablo yönetimi vs. çok iyi.
Ayrıca alternatif olarak Asus TUF Gaming RA05 K3 D/RD önerebilirim. Red switch.
TUF Gaming K7’nin ışık hızıyla çalışan Optik Mekanik anahtarları ile savaşa alanında zafer sizin olacak. Oyun tarzınıza göre doğrusal veya dokunsal anahtarlar arasında tercihinizi yapın ve…
HyperX Alloy Origins Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.291,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Adata XPG Summoner SUMMONER5A-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Summoner SUMMONER5A-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!