1000TL klavye önerisi

DK61E aldım 1076 TL'ye, sizce bu modeller daha mı iyi DK61E'ye göre? Hata mı yaptım bu modeli tercih ederek?
Hayır hocam f/p bir klavye. Optik mekanik bir klavye olduğu için de daha uzun ömürlü diyebiliriz. Tek sıkıntısı optik mekanik bir klavye olduğu için switch açısından özelleştirilebilir bir klavye değil desem yeridir. Çünkü optik switch seçenekleri gerçekten çok az. Eğer ileride custom klavye işlerine merak sararım derseniz kötü bir seçim diyebiliriz. Merak sarmam derseniz de güzel bir seçim.

Çok da ilgimi çekmiyor açıkçası custom klavye işi, ama almışken biraz daha para verip kablosuz bi model mi alsaydım diye düşündüm bi an. Dediğiniz gibi parasını hakediyorsa ve aynı bütçede rakiplerinden daha iyiyse benim için sorun yok.

300TL daha bütçe çıkarsanız 1300TL'ye Kemove K61 var. Pre-Lubed Gateron G Pro switch ile geliyor. Hot-swappable ve 3 modlu(2.4ghz/bluetooth/kablolu) bir klavye. Eğer bütçe çıkarım derseniz iade edip Kemove K61 alın derim.

Ama şundan eminim ki eğer iade edip K61 alırsanız ileride "iyi ki" dersiniz.

Anladım, peki bu "iyi ki" deme kısmı kablosuz olmasından mı, yoksa switchlerden vs. mi kaynaklanıyor? Bütçem var ama çok da uğraşmak istemiyorum açıkçası. Gelmesine zaten 1 hafta civarı var, geri gidip iade olana kadar ürün aynı fiyatta kalır mı bilemiyorum.

Hocam hem kablosuz olmasından hem de switchlerden ötürü "iyi ki" diyeceğinizi düşünüyorum. Aynı fiyatta kalmasa bile en fazla 1500TL olur. Ama en az 3 yıl bir daha klavye almayı düşünmüyorsanız iade edip K61 almanızı şiddetle tavsiye ederim. Ama 1 yıl falan kullanırım sonra başka klavye alırım diyorsanız çok da fark etmez.

@Güllaç @MareemC

hocam anca paramı toplayabildim bugün alacaktımki garanti göremedim klavyede garanti yok mu hocam nasıl güveneceğim yoksa varsa da bilgilendirir misiniz?

Son düzenleme:
Hocam ürün yurt dışı olduğu için garantisi var diyemeyiz ama bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Ben de kendim birkaç klavye aldım bu şekilde senelerce sorunsuz kullandım. Ama tabii ki sizin kararınız.
@Güllaç @MareemC

hocam anca paramı toplayabildim bugün alacaktımki garanti göremedim klavyede garanti yok mu hocam nasıl güveneceğim yoksa varsa da bilgilendirir misiniz?

Tamam hocam aldım umarım sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…