1000TL mikrofon önerisi

Charled

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Uzun zamandır mikrofonlu kulaklık almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Bütçem de 1000 TL falan siz ne önerirsiniz? Jak girişli pek tercih etmiyorum aslında USB girişli falan biliyorsanız söyleyebilir misiniz?

Şu anda Rampage'nin eski model kulaklıklı mikrofonu kullanıyorum. Bir süre sonra cızırtı gelmeye başladı bayağı bir. Acaba jak girişlerimde mi sorun var yoksa ömrü mü kısa? Havit markayı gerçekten önerir misiniz?

Şu anda Rampage'nin eski model kulaklıklı mikrofonu kullanıyorum. Bir süre sonra cızırtı gelmeye başladı bayağı bir. Acaba jak girişlerimde mi sorun var yoksa ömrü mü kısa? Havit markayı gerçekten önerir misiniz?

Ben şu anki kulaklığımdan önce 3 yıl Havit kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bu bence biraz da şans meselesi o attığım Rampage kulaklığın yorumlara baktım ama çok üzün süre kullanmasam da 1 yıl içinde herhangi bir durum yaşamadım. Ama hangisi daha güvenilir diyorsan Havit o fiyata kesinlikle daha sağlam. Çünkü her ne kadar sorun yaşamasam da Rampage ile sorun yaşayanlar azımsanacak gibi değil. Yaşadığınız soruna gelirsek jak girişindeki herhangi bir hırpalanmadan kaynaklı olabilir. Daha önce de sizin gibi bahsedenler vardı. Benim eski Rampage de her ne kadar cızırtı olmasa da zamanla USB girişinde sorun çıkarttı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı