1000TL mikrofon önerisi

Çok aşırı fark yok ama ses kartı da önemli.

Rode NT mini alırsam bir de ses kartı mı alacagım? Eger öyle ise ilk başta kulaklıgımın mikrofonu ile başlarım 1-2 ay daha biriktirip daha iyisini alırım.

Rode NT mini kendisinde ses kartı var. Windows üzerinden mikrofonu ve yayın programları üzerinden mikrofonu seçerseniz daha iyi sonuçlar oluştuğu görünüyor.

HyperX Quadcast ülkemizdeki en popüler seçenek şu an.
Rode NT-USB mikrofondan başarılı olduğunu düşünmüyorum.
Mantığım yanlış mı yönlendiriyor bilmiyorum ama Blue Yeti mikrofonda HyperX Quadcast den sanki 2 tık daha başarılı gibi.

USB mikrofonların mikrofon algısının çok yüksek olduğunu unutmayın.
Jak ile bağlantılı mikrofonlarda algı ayarı yapmak mümkün.
Bu sebeple dip sesi veya cızırtı dediğimiz durumların önüne geçmek daha kolay oluyor.

BM800 mikrofon alma yoluna düştüm bende. Lastvoice BM800 var gibi stoklarda.
Şu an fiyatı 50 TL daha fazla olduğu için almıyorum.

Hocam biraz daha bekleyecegim itoypadan alacagım orada da kalmamış HyperX quadcast almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam biraz daha bekleyecegim itoypadan alacagım orada da kalmamış HyperX quadcast almayı düşünüyorum.

Hocam İtopya sizi çok bekletecek kargo olayında ama neyse bence lastvoice BM 800 alıp güzel bir ses kartı takviyesi yapılabilir.

Hocam İtopya sizi çok bekletecek kargo olayında ama neyse bence lastvoice BM 800 alıp güzel bir ses kartı takviyesi yapılabilir.

Hocam BM 800 almak istemiyorum ya başka bir yerden Blue snowball ıce ya HyperX quadcast ya da Razer seiren X İtopya'dan almamın sebebi ise o. Koltugu ve klavye falanda alacagım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…