1000TL monitörsüz sistem toplama

Bütçe
1000

HitmenKamil

Hectopat
Yer
Bursa
Merhaba kardeşler 7 yıllık bilgisayarım iyice yavaşladığı ve counter-Strike gibi bir oyunda bile 15 FPS aldığım için en azından 1000TL'ye sıkıntısız bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Parçalar hakkında çok bilgili değilim o yüzden sizlere danışmak istedim. GTA 5'de 30 bir de CS:GO'da 40 50 FPS alan bir bilgisayar toplasam yeterli benim için. Parçalar ile uyumlu şeyler seçmeniz benim için daha iyi olur çünkü bütçem çok kısıtlı ve bu bütçeye biraz da olsun iyi bir bilgisayar toplamak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız teşekkür ederim.

Son düzenleme:
1000TL'lik bir sistem kurmak bile çok zorken GTA'da 30 FPS almak imkansız maalesef

Durumum olmadığı için ilk başta 11.11 indirimlerine baktım ama bütçeme göre adam akıllı toplayabileceğim bir sistem bulmadım sadece ekran kartları bütçem kadar olmuş. Durumum olmadığı için ikinci ele yönelmek zorundayım sanırım.

O bütçeye çok zor kardeşim.

Temiz ikinci el parçalar bulabilirseniz bir bilgisayar toplayabilirsiniz ama CS:GO gibi bir oyunda oynanabilir FPS'ler almak maalesef çok zor bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…