1000TL mouse pad önerisi

Bütçe
1000

drake2825

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, elimde Scyrox V8 mouse var mousepadim eski 50TL'lik bir mouse pad ve yeni bir mouse pad almayı düşünüyorum. Valorant oynuyorum ağırlıkla 800DPI 0.4 sens kullanıyorum. Aklımda 2 tane mouse pad var biri Klassgear diğeri ise Wraith sprit of aim Control hybrid ya da Speed çok kararsızım 500TL fazla verip sprit of aim almaya değer mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba, elimde Scyrox V8 mouse var mousepadim eski 50TL'lik bir mouse pad ve yeni bir mouse pad almayı düşünüyorum. Valorant oynuyorum ağırlıkla 800DPI 0.4 sens kullanıyorum. Aklımda 2 tane mouse pad var biri klassgear diğeri ise Wraith sprit of aim Control hybrid ya da Speed çok kararsızım 500TL fazla verip sprit of aim almaya değer mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

Spirit of aim kullanıyorum bende 15'inde Scyrox V8 geçeceğim gerçekten değer o 500 TL'ye premium hissettiriyor.

Bende Wraith Sprit of Aim Mousepad Hybrid mavi rengi var. Speed alabilirsin diye düşünüyorum ben. Çünkü benim ayarlarım 800 Dpi 0.132 sens yani biraz daha yavaş. Klassegear'dan daha iyidir Wraith. Bütçen artarsa Wraith'ten daha iyiyse ESPTiger'da bakabilirsin. Zira bazı e-spor oyuncuları ESPTiger da kullanıyor.

Birde o kadar bir mouse 3k vermişsin bende de Lamzu Thorn var. Sende ben gibi Sprit of Aim al geç.

NOT: Sprit of Aim modelinin sadece Hybrid (control+speed) birde sadece speed modeli var haberin olsun

Spirit of aim kullanıyorum bende 15'inde Scyrox V8 geçeceğim gerçekten değer o 500 TL'ye premium hissettiriyor.

Mouse öneririm mükemmel bir şey bir tek 8K Hz kullanırsan şarjı hızlı biter hızlı dediğimde sabahtan akşama kadar çıkarıyor 10 saat falan ama şarj dolum süresi Max 30dk sprit of aim alıp geçeceğim teşekkürler yorumun için.

Bende Wraith sprit of aim mouse pad hybrid mavi rengi var. Speed alabilirsin diye düşünüyorum ben. Çünkü benim ayarlarım 800 DPI 0.132 sens yani biraz daha yavaş. Klassegear'dan daha iyidir Wraith. Bütçen artarsa Wraith'ten daha iyiyse Esptiger'da bakabilirsin. Zira bazı e-spor oyuncuları esptiger da kullanıyor.

Bir de o kadar bir mouse 3K vermişsin bende de Lamzu thorn var. Sende ben gibi sprit of aim al geç.

Not: Sprit of aim modelinin sadece hybrid (Control+Speed) bir de sadece Speed modeli var haberin olsun.

Sprit of aimin Speed modelinin stokları yok ace serisi de gereksiz pahalı geliyor beklesemmi yoksa hybrid alıp geçsemmi fark var mıdır teşekkürler yorumun için.

Mouse öneririm mükemmel bir şey bir tek 8K Hz kullanırsan şarjı hızlı biter hızlı dediğimde sabahtan akşama kadar çıkarıyor 10 saat falan ama şarj dolum süresi Max 30dk sprit of aim alıp geçeceğim teşekkürler yorumun için.

Sprit of aimin Speed modelinin stokları yok ace serisi de gereksiz pahalı geliyor beklesemmi yoksa hybrid alıp geçsemmi fark var mıdır teşekkürler yorumun için.
İlk öncelikle rica ederim. Hybrid tamamen kontrol olmuyor yazdığım gibi. Ama yine de speed ile Hybrid arasında hissedilir fark var. Zaten hardcore girişeceksen rekabetçi oyunlara ayrı bir incelik göstermek gerek. E-sporcular kadar tabii ki değil ama normal bir kullancı bile Hybrid ile Speed arasındaki farkı hisseder. Bu arada ekipten birisi "Sprit of Aim Mousepad Pro Speed Kırmızı" almıştı buna dayanarak söylüyorum. Yoksa bende sadece Hybrid deneyimledim Lamzu Thorn ile. Oynadığımız oyunda Valorant

Merhaba, elimde Scyrox V8 mouse var mousepadim eski 50TL'lik bir mouse pad ve yeni bir mouse pad almayı düşünüyorum. Valorant oynuyorum ağırlıkla 800DPI 0.4 sens kullanıyorum. Aklımda 2 tane mouse pad var biri Klassgear diğeri ise Wraith sprit of aim Control hybrid ya da Speed çok kararsızım 500TL fazla verip sprit of aim almaya değer mi? Yorumlarınızı bekliyorum.
Darmosharkm3 var wraith sprit of aim white speed var valorant 800dpi 0.27 de oynuyorum mouseum ne kadar ağır olsada (57gr) mousepad sağolsun hissettirmiyor. Kısaca kesinlikle 500tl bulup sprit of aim almanı öneririm. Eğer bulamam diyorsan ve speed istiyorsan Blade Y modelini alabilirsin 1 hafta kulladım mouse skatezlerininde iyi olması lazım yoksa hiçbir anlamı yok sürtünme hissiyatı ve sesi gerçekten sinir ediyor o yüzden iade edip sprit of aim'e geçtim. Eğer hybrid istiyorsan w64'de düşünebilirsin galiba stokta yok ama. Onun dışında önerebilceklerim şu Klasse Longteng Huoyun var gerçekten hoş gözüken ve f/p bir ürün arkadaşımda var eğer sade istiyorum dersen Steelseries QCK alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı