1000TL Mouse ve Klavye önerisi

Serotik

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, özellikle FPS oyunları oynayan biri olarak yeni bilgisayarıma 1000-1250 TL civarında klavye + fare bütçesi ayırmayı planlıyorum. Aslında güzel bir fiyat performans seti varsa ona da yönelebilirim.
Sizce bu bütçenin ne kadarını fareye ne kadarını klavyeye ayırmalıyım, hangisi daha önemli kalır?
Tüm bu konularda fikirlerinize ihtiyacım var, şimdiden herkese teşekkür ederim.

Red Switch;

Öncelikle teşekkür ederim. AOC'nin monitör konusundaki başarısı sorgulanmaz fakat aynısını klavyeye geldiğimizde yapma gereği hissediyorum. Piyasada henüz rağbet görmüş bir klavye de olmadığı için çok az hatta hiç kullanıcı geri bildirimi bulamadım. AOC hakkında tercih sebebinizi oldukça merak ettim.

Öncelikle teşekkür ederim. AOC'nin monitör konusundaki başarısı sorgulanmaz fakat aynısını klavyeye geldiğimizde yapma gereği hissediyorum. Piyasada henüz rağbet görmüş bir klavye de olmadığı için çok az hatta hiç kullanıcı geri bildirimi bulamadım. AOC hakkında tercih sebebinizi oldukça merak ettim.
Outemu Red Switch kullanması bu klavyeyi zaten bir adım öne geçiriyor. Malzeme kalitesi olarak da başarılı. AOC gibi bir marka kötü bir PCB kullanmaz zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı