1000TL PC toplama

Adnan m&b

Hectopat
Öcenlikle merhaba ekran kartı ve depolamayı aldım diğer parçaları da alacağım ama ilk önce kolay olanları almak istiyorum. Letgo ve sahibinden gibi sitelerden alamam.
Bulunduğum uerler hiçbir şey yok intden işlemci alınır mı? i3 2100 Falan buldum. Yardım ederseniz teşekkür ederim. Ekran kartı HD 6850.

Dikkat etmek şartıyla internetten alınabilecek malzemeler içerisinde en güvenlisi işlemcidir, şayet Intel ise. AMD gibi pimli ve kırılgan bir yapıları olmadığı için, bilinçsiz overclock uygulamaları yapılmadığı sürece kolay kolay bozulmazlar. 1000₺ ile PSU, RAM, anakart, işlemci ve ara parçaları sıfır alabilir misin bilemiyorum.

Oyun içinmi ekran kartı olarak ne aldınız depolamayı ne aldiniz.

100TL daha eklerseniz i3 2100 almaktansa gelecekte yükseltilebilir olarak:
Almanız daha mantıklı.

Alay ediyorsun galiba kasa ve PSU yok onları eklesek nolucak Allah bilir bir de benim erkan kartımla hayvan gibi darboğaz yapar şu bakış açısından kurtulun artık adam size 3000 liram var diyor kardeşim sen onu alma ya 3090 daha iyi aynen geleceğe dönük dostum öyle yapacağıma PC'yi satar yeni toplarım.

İlk önce kolay olanları almak istiyorum dediğiniz zaman ilk başta alacağınız parçaların bütçesinin 1000TL olduğu gibi bir algı oluşuyor. Letgo ve sahibinden olmaz diyorsunuz yani 2. el istemiyorsunuz. Geriye tek bir seçenek kalıyor parça parça toplamak. Anlatım bozukluğunuz olmasa bu şekilde öneri yapmam zaten. Alay etme amacım yok, yarımcı olmaya çalıştım.

Ben sıfır olsun demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…