axteen Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Oyun için klavye arıyorum. Klavye ile pek bilgim yok kablosuz klavyeler şarj mı ediliyor? Bu konuda beni bilgilendirebilen varsa ve 1K ve altına red switch klavye önerebilir misiniz? Son düzenleme: 2 Ağustos 2024
Oyun için klavye arıyorum. Klavye ile pek bilgim yok kablosuz klavyeler şarj mı ediliyor? Bu konuda beni bilgilendirebilen varsa ve 1K ve altına red switch klavye önerebilir misiniz?
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 Günlük hayatta kullanmak için alıyorsanız Ak871 öneririm. Pilli ve kablolu kullanılamıyor ama güzel klavye. Amazon.com.tr
Günlük hayatta kullanmak için alıyorsanız Ak871 öneririm. Pilli ve kablolu kullanılamıyor ama güzel klavye. Amazon.com.tr
axteen Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 Hyperciaa dedi: Günlük hayatta kullanmak için alıyorsanız AK871 öneririm. Pilli ve kablolu kullanılamıyor ama güzel klavye. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Oyun için hocam hem hikayeli hem de CS benzeri oyunlar oynayacağım.
Hyperciaa dedi: Günlük hayatta kullanmak için alıyorsanız AK871 öneririm. Pilli ve kablolu kullanılamıyor ama güzel klavye. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Oyun için hocam hem hikayeli hem de CS benzeri oyunlar oynayacağım.
Dogukappa Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #4 Bu bütçede Wireless klavye saçma olur bulsan bile bataryası canlı bomba gibidir bütçeyi biraz arttırıp RK61 bak bence
Bu bütçede Wireless klavye saçma olur bulsan bile bataryası canlı bomba gibidir bütçeyi biraz arttırıp RK61 bak bence
axteen Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #5 Dogukappa dedi: Bu bütçede Wireless klavye saçma olur bulsan bile bataryası canlı bomba gibidir bütçeyi biraz arttırıp RK61 bak bence. Genişletmek için tıkla... O zaman bütçenin üstünde en ucuz bilek desteği olan F/P bir Wireless klavye önerebilir misin?
Dogukappa dedi: Bu bütçede Wireless klavye saçma olur bulsan bile bataryası canlı bomba gibidir bütçeyi biraz arttırıp RK61 bak bence. Genişletmek için tıkla... O zaman bütçenin üstünde en ucuz bilek desteği olan F/P bir Wireless klavye önerebilir misin?
Z Zelrael Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 524 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #6 Ak680 wireless pcb versiyonu olabilir