_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #11 |-Hakan-| dedi: RX550 FPS bakımından daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Buyurun o zaman Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
|-Hakan-| dedi: RX550 FPS bakımından daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Buyurun o zaman Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #12 Ben şahsen 1030 alacaktım. Son anda 1050 Ti aldım. Ama RX500 ile 1030 arasında kalırsan, ben 1030 tavsiye ederim.
Ben şahsen 1030 alacaktım. Son anda 1050 Ti aldım. Ama RX500 ile 1030 arasında kalırsan, ben 1030 tavsiye ederim.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 27 Şubat 2021 #13 Silinen üye dedi: Buyurun o zaman Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video içinde olan 2GB farkında mısın?
Silinen üye dedi: Buyurun o zaman Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video içinde olan 2GB farkında mısın?
emrygmr Kilopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #14 GT 1030 alabilirsin.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #15 Roux dedi: Bu video içinde olan 2 GB farkında mısın? Genişletmek için tıkla... GT 1030'un 4 GB'sini de düşünelim lütfen.
Roux dedi: Bu video içinde olan 2 GB farkında mısın? Genişletmek için tıkla... GT 1030'un 4 GB'sini de düşünelim lütfen.
gursel aydin Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #16 Silinen üye dedi: GT 1030 varken mi? Genişletmek için tıkla... Bak bakalım hangisi daha performanslıymış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: GT 1030 varken mi? Genişletmek için tıkla... Bak bakalım hangisi daha performanslıymış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #17 gursel aydin dedi: Bak bakalım hangisi daha performanslıymış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biri 4 GB biri 2 GB bunu bilmiyorsun bir de.
gursel aydin dedi: Bak bakalım hangisi daha performanslıymış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biri 4 GB biri 2 GB bunu bilmiyorsun bir de.
gursel aydin Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #18 Silinen üye dedi: Biri 4 GB biri 2 GB bunu bilmiyorsun bir de. Genişletmek için tıkla... Sen sonuca bakacaksın 4 GB 2 GB olmasına değil. Aynı paraya RX 550 daha fazla performans veriyor mu veriyor bitti.
Silinen üye dedi: Biri 4 GB biri 2 GB bunu bilmiyorsun bir de. Genişletmek için tıkla... Sen sonuca bakacaksın 4 GB 2 GB olmasına değil. Aynı paraya RX 550 daha fazla performans veriyor mu veriyor bitti.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #19 gursel aydin dedi: Sen sonuca bakacaksın 4 GB 2 GB olmasına değil. Aynı paraya RX 550 daha fazla performans veriyor mu veriyor bitti. Genişletmek için tıkla... Hocam öyleyse her kartın 2 GB'sini alalım vallahi mükemmel hayal gücünüz var. :/
gursel aydin dedi: Sen sonuca bakacaksın 4 GB 2 GB olmasına değil. Aynı paraya RX 550 daha fazla performans veriyor mu veriyor bitti. Genişletmek için tıkla... Hocam öyleyse her kartın 2 GB'sini alalım vallahi mükemmel hayal gücünüz var. :/
gursel aydin Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #20 Silinen üye dedi: Hocam öyleyse her kartın 2 GB'sini alalım vallahi mükemmel hayal gücünüz var. :/ Genişletmek için tıkla... Anlamsız şeyler yazmaya başladın ne dediğin anlaşılmıyor.
Silinen üye dedi: Hocam öyleyse her kartın 2 GB'sini alalım vallahi mükemmel hayal gücünüz var. :/ Genişletmek için tıkla... Anlamsız şeyler yazmaya başladın ne dediğin anlaşılmıyor.