rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 12 Aralık 2020 #21 AETHM dedi: Attığım Evo M.2 değil ki zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim kusura bakmayın. Fazla bir fark olacağını sanmıyorum. Ucuz olanı tercih edin.
AETHM dedi: Attığım Evo M.2 değil ki zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim kusura bakmayın. Fazla bir fark olacağını sanmıyorum. Ucuz olanı tercih edin.
AETHM Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 130 Çözümler 1 12 Aralık 2020 #22 rohatbaba123 dedi: Şimdi fark ettim kusura bakmayın. Fazla bir fark olacağını sanmıyorum. Ucuz olanı tercih edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dediklerinizi dikkate alacağım. İyi akşamlar.
rohatbaba123 dedi: Şimdi fark ettim kusura bakmayın. Fazla bir fark olacağını sanmıyorum. Ucuz olanı tercih edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dediklerinizi dikkate alacağım. İyi akşamlar.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #23 Evo alabilecekseniz Evo alın, alamayacaksanız QVO yerine daha uygun fiyatlı ürünleri tercih edin. rohatbaba123 dedi: Size daha yüksek depolama gerekli. Sonuçta oyuncusunuz Genişletmek için tıkla... İkisinin de kapasitesi 1TB.
Evo alabilecekseniz Evo alın, alamayacaksanız QVO yerine daha uygun fiyatlı ürünleri tercih edin. rohatbaba123 dedi: Size daha yüksek depolama gerekli. Sonuçta oyuncusunuz Genişletmek için tıkla... İkisinin de kapasitesi 1TB.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 12 Aralık 2020 #24 HABAR dedi: Evo alabilecekseniz Evo alın, alamayacaksanız QVO yerine daha uygun fiyatlı ürünleri tercih edin. İkisinin de kapasitesi 1TB. Genişletmek için tıkla... Ben M.2 olduğunu zannettim.
HABAR dedi: Evo alabilecekseniz Evo alın, alamayacaksanız QVO yerine daha uygun fiyatlı ürünleri tercih edin. İkisinin de kapasitesi 1TB. Genişletmek için tıkla... Ben M.2 olduğunu zannettim.