1000TL vantilatör önerisi

Xinahza

Hectopat
Daha fazla  
Yazın sıcağında masa başında erimemek için kaliteli vantilatör arıyorum, maksimum 1000TL verebilirim. Çok fazla aram olmadığı için hangisini alacağımı bilmiyorum. Sessiz olursa çok iyi olur.

Sana kendi çözümümden bahsedeyim.

Hocam buradaki malzemelerden belki elinizde olan bile vardır. Burada ekstra tek yapmanız gereken işlem usb kablosunu kesip artı ve eksi kısımları fanınkine bağlamak. 14cm bir fanı gayet iyi bir devirde döndürüyor ve gayet güzel hava veriyor. Eğer prize takılan bir şarj aletine takarsanız daha kararlı bir güç elde edersiniz. Bir çok masa fanından daha sessiz ve serin çalışıyor diyebilirim. Ben arkadaşımın ölmüş bir PSU'sundaki fanı aldım. Eski bir usb kablo ve hali hazırda bulunan usb uzatma kablomun yanında sadece hız kontrol devresine para vermiş oldum. Hız kontrol devresi ayrıca micro usb ile de çalışıyor ama o kısmı hiç sağlam değil. Hemen kopuveriyor. Lehim ile ekstra güçlendirilmesi gerekebilir.

1717677113147.jpeg

1717677123344.jpeg

Çok fazla konu hakkında bilgi sahibi olmadıgım için bilemiyorum ama ayaklı vantilatör almayı düşünüyorum şu anlık.

Bunu buldum güzel gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı