1000TL VDSL modem önerisi

Ayberk Bozkurt

Hectopat
Daha fazla  
24 veya 35, yüksek ihtimal 35 Mbps VDSL bir internet için bir modeme ihtiyacım var Türk Telekom aylık+100 TL'ye modem veriyor ama 1200 liraya kendim bir modem alır daha sonra da kullanırım diye düşündüm. Öğrenci evinde kullanacağım bu yüzden tam 1200 lira veya daha üstü değil de 700 1000 TL arası varsa önerebileceğiniz modemleri bekliyorum.

3/4 G olması nedir bu mobil internetlerdeki 4,5 ya da 5 G olayı gibi mi?

Yani demek istediğim 4G Ethernet ile ilgili değil değil mi? Wi-Fi bağlantıları için geçerli.

Son düzenleme:

Anladım hocam 3G/4G uyumu dediği USB 3G/4G modemler var (Turkcell VINN gibi) şu anda çok meşhur değil kullanımları ama telefonlardan internet yayma olayı başlamadan önce SIM kartınızı takıp bilgisayarınızdan internet kullanmak için vs çok kullanılıyordu.

O USB modemlere SIM kartınızı takıp sonrada onu modemin USB portuna takarak modeminizden evinize mobil internetinizi yayabiliyorsunuz bunu kastediyor.

Artık hemen hemen bütün modemlerde olan standart bir şey zaten.

Son bir sorum bu konularda hiçbir şey bilmedigimden sormak istiyorum VDSL 35 Mbps internetim var en üstteki modemi sipariş ettim VDSL 2 yazıyor kutuda uyumlu olur değil mi yani interneti kullanabilirim.

Son bir sorum bu konularda hiçbir şey bilmedigimden sormak istiyorum VDSL 35 Mbps internetim var en üstteki modemi sipariş ettim VDSL 2 yazıyor kutuda uyumlu olur değil mi yani interneti kullanabilirim.
Kullanırsın evet, ancak wifi 4 bu modem. Ileriye dönük wifi 6 modem daha iyi olurdu.

Hayırlı olsun hocam VDSL 2 olmalı zaten alacağınız modem. Bütçeniz 1000 TL, olduğu için alabileceğiniz işinizi görecek iyi model sayısı sınırlıydı.

Wifi 6 destekli modem bu fiyata bulamazsınız zaten en az 1800-2000 bandına çıkmanız gerekirdi.

Benim önerdiğim model bence daha iyi olurdu, Wifi 5 destekli ve çift bant yani 2.4 ve 5 Ghz destekiydi. Ama başlıkta belirttiğiniz bütçenizin 170 TL üstündeydi belki de ondan tercih etmediniz bilmiyorum. Güle güle kullanın inşallah memnun kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…