1000TL ve altı gamepad önerisi

İyi akşamlar 1000TL ve altı gamepad arıyorum. Pes21 oynamak için. Sizce ne almalıyım?

Bu bütçede replika ürün almak yerine F710 alın. Ergonomisi uzun süreli oynamada elinizi birazcık ağrıtabilir fakat replika ürün önermiyorum. Ben replika almıştım geçen sene 1 senede bozuldu ben tamir ettim.

Bu bütçede replika ürün almak yerine F710 alın. Ergonomisi uzun süreli oynamada elinizi birazcık ağrıtabilir fakat replika ürün önermiyorum. Ben replika almıştım geçen sene 1 senede bozuldu ben tamir ettim.

Berbat bir ürün, F710 da kullandım bu attığımı da kullandım attığım ürün daha kaliteli. Ergonomi yoksa bir şey almanın ne anlamı var?

Şimdi ikinizde çok başka şey diyerek beni ikilemde bıraktınız.

Gidip dene, hak vereceksin bana. Ergonomi 0, kamburu var gibi Gamepad'in hiçbir ergonomik artısı yok. Bütçe artarsa Battle Axe öneririm.

Berbat bir ürün, F710 da kullandım bu attığımı da kullandım attığım ürün daha kaliteli. Ergonomi yoksa bir şey almanın ne anlamı var?

Ergonomisi kötü ama en azından sağlam ve kaliteli. Sizin attığınız kısa sürede bozulacak bu ürün bozulmayacak. Bence F710 daha mantıklı.

Ergonomisi kötü ama en azından sağlam ve kaliteli. Sizin attığınız kısa sürede bozulacak bu ürün bozulmayacak. Bence F710 daha mantıklı.

5 aydır kullanıyorum kaç defa attım vurdum hiçbir şeyi yok. F710 gibi fosil bir Gamepad'i önermek gerçekten inanılır gibi değil.

300 daha koyabilirsen.
Rampage Hydra gamepadini alabilirsin.
MediaMarkt'ta.

Hatta 1100 lira şu an

Kısa sürede drift yaşamasını istiyorsa bu Gamepad'i alabilir yukarıda atılan shooter 3 en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı