YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.120 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #11 ivoo dedi: Düz olanıyla Pro olanının farkı ne hocam. Bunda ışıklandırma değişemiyor sanrım. Genişletmek için tıkla... Değişiyor istemediğin kadar farklı renk modları var. Kendim kullanıyorum.
ivoo dedi: Düz olanıyla Pro olanının farkı ne hocam. Bunda ışıklandırma değişemiyor sanrım. Genişletmek için tıkla... Değişiyor istemediğin kadar farklı renk modları var. Kendim kullanıyorum.
eymentalha26 Centipat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #12 BlueForce runner tavsiye ederim 750 lira olmasına rağmen switchleri gayet tok ve kaliteli hissiyat veriyor RGB özelliği de mevcut.
BlueForce runner tavsiye ederim 750 lira olmasına rağmen switchleri gayet tok ve kaliteli hissiyat veriyor RGB özelliği de mevcut.
ivoo Femtopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #13 YüzbaşıJohnPrice dedi: Değişiyor istemediğin kadar farklı renk modları var. Kendim kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eksileri veya sıkıntıları var mı hocam?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Değişiyor istemediğin kadar farklı renk modları var. Kendim kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eksileri veya sıkıntıları var mı hocam?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 22 Mayıs 2025 #14 ivoo dedi: Eksileri veya sıkıntıları var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bu arada kampanyayı kullanmak için yine klavyenin parası kadar paran olması lazım. Cashback alıyorsun çünkü indirim değil.
ivoo dedi: Eksileri veya sıkıntıları var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bu arada kampanyayı kullanmak için yine klavyenin parası kadar paran olması lazım. Cashback alıyorsun çünkü indirim değil.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.658 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul 22 Mayıs 2025 #15 ivoo dedi: Eksileri veya sıkıntıları var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ona para vereceğinize cashback zaten alıyorsunuz, MCHOSE alın daha kaliteli malzemeler bir de manyetik switch'lere sahip.
ivoo dedi: Eksileri veya sıkıntıları var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ona para vereceğinize cashback zaten alıyorsunuz, MCHOSE alın daha kaliteli malzemeler bir de manyetik switch'lere sahip.