1000TL'ye fare önerisi

Nasıl tutuş şeklin var el kac cm?

Palm grip tutyorum elim ortalama çok büyük değil.

Bir de Wireless olursa daha iyi olur hocam.

V2 Pro olan kablosuz modelini kullanıyorum FPS oyuynları oynuyorum ve ağır olduğunu söyleselerde aşırı hafif (29 gram) mouse kullanan insanlar bu yorumu yapıyor o yüzden bence ağırlık kısmını geçelim ki bence hiç de ağır değil sensör kısmında onların taptığı Superlight'tan çok daha kaliteli 650 IPS 50G sensöre sahip.

ASUS ROG Keris öneririm ben kendimde kullanıyorum memnunum.

Güzel ama şu an çok güzel indirimde olan DeathAdder V2 daha mantıklı değil mi?

ASUS ROG Keris öneririm ben kendimde kullanıyorum memnunum.

Hocam kablosusuzu bir tık pahalı gibi.

V2 Pro olan kablosuz modelini kullanıyorum FPS oyuynları oynuyorum ve ağır olduğunu söyleselerde aşırı hafif (29 gram) mouse kullanan insanlar bu yorumu yapıyor o yüzden bence ağırlık kısmını geçelim ki bence hiç de ağır değil sensör kısmında onların taptığı Superlight'tan çok daha kaliteli 650 IPS 50G sensöre sahip.

Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Kablosuz Optik Gaming Mouse | ITOPYA bu nasıl hocam?

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...h-kablolu-optik-oyuncu-fiyati,2078991132.html
Palm grip tutyorum elim ortalama çok büyük değil.
1691572760480.png

Wireless bu fiyat aralığında aman aman tercih edilesi fareler yok. Bir dönem m800db vardı güzel denebilecek. Bir de pwnageler vardı. Ama şuan onlar 1000 TL üstündedir.

Hocam benim çok fiyat takibim olmadığı için ASUS'ü attım kendimde kullanıyorun ve gayet mennumum ama o fiyata Razer daha iyi olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı