1000TL'ye gamepad önerisi

Bu fiyata kablosuz alma Logitech F310 öneririm birazcık daha bütçe ayırırsan 710 al hem kablosuz hem de titreşim ve malzeme kalitesi falan daha iyi.

Hocam 2000TL'ye https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-8bitdo-ultimate-2c-mor-kablosuz-fiyati,842919176.html bunu buldum epey öneriliyordu bütçemi artırmaya değer mi sizce görünüşüde çok hoşuma gitti.

Markayı ilk defa duydum ve bilgim yok eğer incelemeleri iyiyse ve disbritör iyiyse çünkü bu kol her zaman sapasağlam durmaz garantisi nasıl bu konu çok önemli ben 710 kullanıyorum mesela bozuldu bir kere USB bağlayıcısı disbiritör halletti ve Logitech bana eğer halletmezlerse bize söyle biz yaparız dediler bu güven çok önemli eğer destek iyiyse alınabilir makro tuşları falan iş yapar he bir de Xbox kolu olarak gözüküyor mu bu çok öenmli.

Markayı ilk defa duydum ve bilgim yok eğer incelemeleri iyiyse ve disbritör iyiyse çünkü bu kol her zaman sapasağlam durmaz garantisi nasıl bu konu çok önemli ben 710 kullanıyorum mesela bozuldu bir kere USB bağlayıcısı disbiritör halletti ve Logitech bana eğer halletmezlerse bize söyle biz yaparız dediler bu güven çok önemli eğer destek iyiyse alınabilir makro tuşları falan iş yapar he bir de Xbox kolu olarak gözüküyor mu bu çok öenmli.
Hocam bende incelemeden geldim kullanan herkes beğendiğini söylüyordu o yüzden fikir değiştirdim. 710un ise şekli pek hoşuma gitmedi hocam maalesef.

Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum gayet güzel fiyatına göre 10 numara
O zaman onu alacağım gibi duruyor

Hocam bende incelemeden geldim kullanan herkes beğendiğini söylüyordu o yüzden fikir değiştirdim. 710un ise şekli pek hoşuma gitmedi hocam maalesef.

O zaman onu alacağım gibi duruyor
Hocam konuyu hortlatıyorum, kolu bende biraz önce sipariş ettim, beğendiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı