el boyutum orta philips spk9413 elime tam oturuyorEl boyutunuz ve şu an kullandığınız mouse modeli ne? Kullandığınız mouseun elinize oturuşundan memnun musunuz? Ona göre önerme yapayım.
evet geçen sene 150 tl olan mouse bu sene 500 tlBu bütçeye daha iyisi olduğunu sanmıyorum. Maalesef fiyatlar çok fena arttı.
Arkadaşlar yeni mouse alacağımda mouse önerebilir misiniz? Kablolu seviyorum genelde ama varsa kablosuzda önerebilirsiniz.
Steelseries Sensei TenArkadaşlar yeni mouse alacağımda mouse önerebilir misiniz? Kablolu seviyorum genelde ama varsa kablosuzda önerebilirsiniz.
95 Gram ve plastik kablo. Alınacak bir mouse değil.Steelseries Sensei Ten
peki hocam sence bu 4 mouse'tan hangisini almalıyım?Philips SPK9413 tam elinize oturuyorsa bu iki mousedan birini öneririm:
![]()
G-Wolves Hati S HTS Ultra Hafif Oyuncu Mouse - Kırmızı
G-Wolves Hati S HTS Stardust Ultra Hafif Oyuncu Mouse ÜRÜN AÇIKLAMASI G-Wolves'tan heyecan verici en yeni ürünü geldi. Bu G-Wolves Hati S Stardust! İyileşebileceklerini düşünmediğinizde yine şaşırıyorsunuz. Daha yüksek DPI seviyeleri, daha da düşük ağırlığı ve yıldızları andıran tasarımıyla...shop.connectgame.com.tr
RAZER COBRA KABLOLU MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, RAZER COBRA KABLOLU MOUSE en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER COBRA KABLOLU MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, RAZER COBRA KABLOLU MOUSE en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
95 Gram ve plastik kablo. Alınacak bir mouse değil.
Pulsefire Haste büyük bir mouse bence rahat etmezsiniz verdiğiniz bilgilere göre yoksa fiyatına göre iyi sorunsuz mouse. Philips'in elinize oturuşundan çok memnunsanız tam cuk oturuyorsa yani G-Wolves en iyi tercih olur.peki hocam sence bu 4 mouse'tan hangisini almalıyım?
razer kobra
g-wolwes hati s hts
hyperx pulsefire haste
asus rog keris
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.