- Makaleler
- 3
Max 1000, olursa 700 liraya gaming mouse önerir misiniz?
Kroniği var mıdır hocam?bir ara kullandım mükemmel bir şey 600 tl![]()
Razer Deathadder Essential 6400 DPI Kablolu Siyah Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Deathadder Essential 6400 DPI Kablolu Siyah Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-03850100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bilgim olmadığından soruyorum, kablosuz yerine bu bütçeler için kablolu daha iyi seçenek olur mu? Bağlantı kopma sorunları yaşatır mı?![]()
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Şu an bu bütçede alınabilecek en iyi faredir kendisi![]()
Bilgim olmadığından soruyorum, kablosuz yerine bu bütçeler için kablolu daha iyi seçenek olur mu? Bağlantı kopma sorunları yaşatır mı?![]()
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Şu an bu bütçede alınabilecek en iyi faredir kendisi![]()
Eski bir mouse olduğunu biliyorum, bu bütçeler içerisinde en iyisi bu mudur hocam?
Kablolu nasıl kullanılıyor?Herhangi bir kopma sorunu yaşaman çok az ihtimal olsa da var ama sistmein yeterli bir performansa sahipse, alıcıyu USB 2.0 girişine girekt veya kendi kablosuyla masana uzatarak takarsan ve arada sinyalleri karıştıracak başka bir yayın yapan araç yoksa sorun yaşamazsın. ürünü kablolu da kullanabiliyorsun bu arada. Ama en büyük farkı sensörü çok güncel ve performanslı bir fare. Rekabetçi oyunlarda sizi ileri taşıyacaktır.
Hocam fare 3 modlu. İster Bluetooth, ister 2.4 usb alıcılı isterseniz de kendi yanında gelen kablosunu takarak kullanabiliyorsunuz. Aynı kablo şarj etmek için de kullanılıyor ayrıca.Kablolu nasıl kullanılıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.