1000TL'ye kadar mouse pad önerisi

Bütçe
1000

kamayaya

Centipat
Daha fazla  
50x50 tarzında çok yavaş olmazsa ve kenarları dikişli olursa güzel olur.

50x50 tarzında çok yavaş olmazsa ve kenarları dikişli olursa güzel olur.

Bende bir süredir mouse pad arayışındaydım FPS oyunları oynuyorum.
Trendyol'da bakarken sanırım yeni bir marka olan kensei mouse pad modellerini gördüm. Açıkçası tasarımları bayağı hoşuma gitti, sitesinde kensei10 koduyla kargo dahil 1349 TL'ye red oni modelini (Kensei Katana Mousepad) satın aldım yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum aşırı memnun kaldım. Bir bak istersen.

Aralarında çok bir fark var mı?

Spirit of aim daha iyi Speed ve hybrid seçeneği mevcut fakat Klassegear'da %50 Control %50 Speed şeklinde istediginizi alın ikisi de güzel.

Spirit of aim daha iyi Speed ve hybrid seçeneği mevcut fakat Klassegear'da %50 Control %50 Speed şeklinde istediginizi alın ikisi de güzel.

Jacquard kumaşı hybrid diye satanlar mı iyi oluyor? (jacquard kumaş Control mousepadler de kullanılır) Ezbere ürün önermeyi bırakın bence artık.

Wraith markası bana biraz kötü geliyor ama diğeri de çok hoşuma gitmedi ve 1300TL bütçem, biraz aşıyor.

O zaman dediğime kesinlikle bak, kensei ye. Kod ile 1350 TL'ye geliyor. Bence alternatifi yok şu an fiyat/performans açısından.

Kensei hakkında hiçbir inceleme mevcut değil bence tercih etmeyin siz kullanıyorsunuz diye iyi olacak değil bu bütçede spirit of aim en iyisi çıkamazsanız D-glow Speed bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…