1000TL'ye kadar oyun kolu önerisi

Zaganax

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, FIFA oynamak için PC'ye uyumlu 800-1000 TL bandında kaliteli oyun kolu önerebilir misiniz? Daha önce 350 TL'ye çakma DualShock 4 almıştım fakat tuşları oyun içi optimize olmadığı için iade etmiştim. Şimdi oyun içi optimizasyonu iyi olan bir kol almak istiyorum ama hangi marka kaliteli bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech F710

Bence bir tık daha bütçeyi arttırmaya çalış ve Amazon'dan indirim kovala git bir Xbox kolu al. 1200-1300 bandına satılıyor.

Bence bir tık daha bütçeyi arttırmaya çalış ve Amazon'dan indirim kovala git bir Xbox kolu al. 1200-1300 bandına satılıyor.
Hnagi koldan bahsediyorsunuz? 9. nesili 2.300 tl civarı

Hnagi koldan bahsediyorsunuz? 9. nesili 2.300 TL civarı.

Amazon'da 1800-1900 aralığında şu anda indirim dönemi 1200'lere iniyor geçen ay arkadaş almıştı 1200 civarına. Yurt dışında arkadaşın varsa eğer ona da kutusuz haliyle getirtebilirsin ben mayıs ayında abime 800 civarına getirttirdim İngiltere'den 9.nesil.

Teyzem ingiltere de normalde o her geldiğinde bişeyler gettirtiriyorum zaten ama 2 ay sonra gelcekler o yizden sanırım biraz bütçeyi arttırıp xbox 8 ya da 9. nesil alacağım arada çok büyük fark yoksa 8 alırım heralde

Nesiller arası fark var mı bilmiyorum da youtubedan belki bişeyler bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…