1000TL'ye kadar PSU önerisi

Anladım o zaman hiç siparişi iptal etmiyorum RM650X'i tercih ediyorum.

Yine senin önerinle P400A'yı da almıştım hazır sen buradayken bir sorum vardı. P400A'yı soğutucu kullanmayacaksan tercih et demiştin. Onun sebebini söyleyebilir misin rica etsem?
Sıvı soğutma kullanmayacaksan dedim. Nedeni kasa üst tarafa sıvı soğutma radyatörü desteklemiyor. Sadece öne ve arkaya takabilirsin. Arkaya 120mm radyatör olabilir. Ama öne takıp bütünlüğü bozmak bence hoş durmaz.

Onun dışında 160mm kule tipi soğutucu destekliyor. Kule tipi soğutucu kullanabilirsin.

Kısaca kule tipi veya 120mm radyatör kullanacaksan sıkıntı değil. Ama daha büyük radyatör kullanacağım dersen öndeki fanları çıkartman gerekecek.

Çıkarttığın zaman üste ve arkaya takma şansın var tabii. İşlemci ısınıyorsa vs öndeki fanları uste vs takıp iyi bir radyatör takarsın.

Bu arada işlemci neydi?

Sıvı soğutma kullanmayacaksan dedim. Nedeni kasa üst tarafa sıvı soğutma radyatörü desteklemiyor. Sadece öne ve arkaya takabilirsin. Arkaya 120mm radyatör olabilir. Ama öne takıp bütünlüğü bozmak bence hoş durmaz.

Onun dışında 160mm kule tipi soğutucu destekliyor. Kule tipi soğutucu kullanabilirsin.

Kısaca kule tipi veya 120mm radyatör kullanacaksan sıkıntı değil. Ama daha büyük radyatör kullanacağım dersen öndeki fanları çıkartman gerekecek.

Çıkarttığın zaman üste ve arkaya takma şansın var tabii. İşlemci ısınıyorsa vs öndeki fanları uste vs takıp iyi bir radyatör takarsın.

Bu arada işlemci neydi?

İşlemci Ryzen 5 3600 ben büyük bir radyatöre ihtiyacım olacağını düşünmüyorum güzel kule tipi bir fan yeterli olacaktır bence o yüzden sıkıntı yok gibi ama tabii bilen birine sormak lazım. Senin düşüncen nedir büyük radyatöre ihtiyacım olur mu yoksa benimle aynı fikirde misin?

İşlemci Ryzen 5 3600 ben büyük bir radyatöre ihtiyacım olacağını düşünmüyorum güzel kule tipi bir fan yeterli olacaktır bence o yüzden sıkıntı yok gibi ama tabii bilen birine sormak lazım. Senin düşüncen nedir büyük radyatöre ihtiyacım olur mu yoksa benimle aynı fikirde misin?
ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu ürün çok rahat yeter. 500-600 TL lik soğutucuların performansını veriyor. Ek olarak aynı fandan eklersen hem güzel hem de bir tık daha iyi soğutma alırsın.

ID-COOLING XF-12025-SW 12cm 4Pin PWM Led Beyaz Kasa Fanı Fiyat

Ek olarak iki fanı da CPU fan pinlerine takmak için bunun gibi bir kabloya ihtiyacın var.

ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu ürün çok rahat yeter. 500-600 TL'lik soğutucuların performansını veriyor. Ek olarak aynı fandan eklersen hem güzel hem de bir tık daha iyi soğutma alırsın.

ID-COOLING XF-12025-SW 12cm 4Pin PWM Led Beyaz Kasa Fanı Fiyat

Ek olarak iki fanı da CPU fan pinlerine takmak için bunun gibi bir kabloya ihtiyacın var.

Dostum anlayamadım kusura bakma. Ek olarak aynı fandan eklersen derken nereye ekleyeceğim onu anlamadım. Bir de niye iki fan onu da anlamadım.

Dostum anlayamadım kusura bakma. Ek olarak aynı fandan eklersen derken nereye ekleyeceğim onu anlamadım. Bir de niye iki fan onu da anlamadım.
İstersen diye. Aynı fanı soğutucunun arka tarafına ekleyebilirsin diyorum. İstersen tabii. Normalde gerek yok.

Kısacası SE 224-XT al. Ve kullan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı