1000TL'ye kadar Red Switch klavye önerisi

sahinsanal

Decapat
Daha fazla  
1000TL'ye kadar red Switch klavye önerisi. Yönetim paneli bulunan (şart değil) RGB'leri güçlü yanan.

Son düzenleyen: Moderatör:
En mantıklı klavye bu arkadaşın attığı klavyeyi önermem parasını hak etmiyor.

En mantıklı klavye bu arkadaşın attığı klavyeyi önermem parasını hak etmiyor.
Attığın klavye tkl ve ne olduğu belirsiz bir marka. Attığım klavye cooler master. İncelersen eğer fiyatına göre iyi klavye olduğunu göreceksin. Rastgele yorumlar yapmayın.

Attığın klavye TKL ve ne olduğu belirsiz bir marka. Attığım klavye Cooler Master. İncelersen eğer fiyatına göre iyi klavye olduğunu göreceksin. Rastgele yorumlar yapmayın.

Cooler Master olunca kalitelimi oluyor?
Switch markalari lc denen internette adamakıllı bilgisi bile olmayan kalitesiz bir Switch 1000 TL'ye öyle bir Switch şahsen tercih etmezdim.

Cooler Master olunca kalitelimi oluyor?
Switch markalari lc denen internette adamakıllı bilgisi bile olmayan kalitesiz bir Switch 1000 TL'ye öyle bir Switch şahsen tercih etmezdim.
Ben şuan cherry mx kullanıyorum rampage’de kullandım. Aralarında dağ kadar fark yok basım hissiyatı dışında. Sağlamlık açısından bir şey diyemem fakat cooler masterın iş görmeyecek swich kullanacağını sanmıyorum.

Ben şu an Cherry MX kullanıyorum Rampage'de kullandım. Aralarında dağ kadar fark yok basım hissiyatı dışında. Sağlamlık açısından bir şey diyemem fakat Cooler Master'ın iş görmeyecek swich kullanacağını sanmıyorum.

Klavyenin fiyatinı düşürmek için kötü Switch'ler kullanılmış ve bu Switch'lerin ömrü daha kısa olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı