kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.242 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #21 Deiinzz dedi: Hocam bu şekilde önerdiğinizi gördüm, şu an tam tersini söylüyorsunuz. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... O zamanar kronikleri bilinmiyordu ve herkes oneriyordu.
Deiinzz dedi: Hocam bu şekilde önerdiğinizi gördüm, şu an tam tersini söylüyorsunuz. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... O zamanar kronikleri bilinmiyordu ve herkes oneriyordu.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2025 #22 MugenVon dedi: Daha alalı çok olmadı o kadar artmış mı vay arkadaş. 1K ya aldım birkaç ay önce saçmalık. Çinlilerden kastım Çin markaları. Yoksa ohoo dünyadaki ürünlerin yarısından fazlası gider. Genişletmek için tıkla... Çin markaları dediğin kişiler de Custom klavye olayını taşıyan markalar. Akko, Epomaker falan da Çin markası ancak ürünleri gayet güzel. Deiinzz dedi: Hocam bu şekilde önerdiğinizi gördüm, şu an tam tersini söylüyorsunuz. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... İnsanlar her gün yeni şeyler öğreniyor canım benim. Benim de önermişliğim vardır şubat ayında falan ama sonra enzyyx diye bir elemanla tanistim.
MugenVon dedi: Daha alalı çok olmadı o kadar artmış mı vay arkadaş. 1K ya aldım birkaç ay önce saçmalık. Çinlilerden kastım Çin markaları. Yoksa ohoo dünyadaki ürünlerin yarısından fazlası gider. Genişletmek için tıkla... Çin markaları dediğin kişiler de Custom klavye olayını taşıyan markalar. Akko, Epomaker falan da Çin markası ancak ürünleri gayet güzel. Deiinzz dedi: Hocam bu şekilde önerdiğinizi gördüm, şu an tam tersini söylüyorsunuz. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... İnsanlar her gün yeni şeyler öğreniyor canım benim. Benim de önermişliğim vardır şubat ayında falan ama sonra enzyyx diye bir elemanla tanistim.