1000TL'ye mouse önerisi

77 grama hafif diyen 30 40 gram mouseleri kullansa ne der acaba . Kronik sorunlu mouseye mukemmel diyor. Paw 3395 ile karsilastirsana bir sensorunu . Nasıl eziliyor altında kendin gör.

Dostum Delux M800 beyaz al geç bu bütçeye rakipsiz. AJ159 dockla alınmayacaksa bence değmez. Şahsen Türkiye'de 2. el işine hiç girişmem kapalı kutuda olsa.

Hayır diye biliyorum, bende öyle sanıyordum ama nordic mcu vs. gayet F/P.

Hocam yanlışım varsa düzelt, hatırladığım kadarıyla Beken mcusu yok muydu bu modelin? Sorunu da mcusuydu zaten.

Dostum Delux M800 beyaz al geç bu bütçeye rakipsiz. AJ159 dockla alınmayacaksa bence değmez. Şahsen Türkiye'de 2. el işine hiç girişmem kapalı kutuda olsa.

Dockla alınmayacaksa değmez değil Hz o kadar da önemli bir faktör değil.

Vallahi dedikleriniz güzel ama benim korkum bu özellikleri uygun fiyata sunsalarda var maalesef, Dareu A950 Pro'm cidden random bir şekilde çalışmamaya başladı sensörü direkt görmüyordu bir şeyleri toz kaldı sandım ama maalesef ki hiçbir şekilde cihaz kurtulmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…