TrendBey Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 174 22 Temmuz 2024 #11 Bütçeni yükseltebilirsen Razer Ornata Chroma V3 Membrane Switch var.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #12 TrendBey dedi: Bütçeni yükseltebilirsen Razer Ornata Chroma V3 Membrane Switch var. Genişletmek için tıkla... Membran klavye bu? Aynı klavye bende var takır takır ses çıkıyor.
TrendBey dedi: Bütçeni yükseltebilirsen Razer Ornata Chroma V3 Membrane Switch var. Genişletmek için tıkla... Membran klavye bu? Aynı klavye bende var takır takır ses çıkıyor.
ilker06TR Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #13 TheMajorA dedi: Evet 1000TL'ye sağlam arıyorsanız AliExpress'te indirim kovalayın. Genişletmek için tıkla... Gümrük sorunu olmaz mı hocam AliExpress de bende bir kaç tane birşey almayı düşünüyorum
TheMajorA dedi: Evet 1000TL'ye sağlam arıyorsanız AliExpress'te indirim kovalayın. Genişletmek için tıkla... Gümrük sorunu olmaz mı hocam AliExpress de bende bir kaç tane birşey almayı düşünüyorum
rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #14 ilker06TR dedi: Gümrük sorunu olmaz mı hocam AliExpress de bende birkaç tane bir şey almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Z94 aldım bir sorun çıkmadı 15 günde geldi.
ilker06TR dedi: Gümrük sorunu olmaz mı hocam AliExpress de bende birkaç tane bir şey almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Z94 aldım bir sorun çıkmadı 15 günde geldi.
ilker06TR Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #15 rexxz dedi: Z94 aldım bir sorun çıkmadı 15 günde geldi. Genişletmek için tıkla... kaça aldınız hocam
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 22 Temmuz 2024 #16 quarest dedi: Siyah switch Green gibi sesli, Speed switchler gibi hızlıdır. Sessiz değil yani. Genişletmek için tıkla... Siyah switch kirmizi gibi sessiz.
quarest dedi: Siyah switch Green gibi sesli, Speed switchler gibi hızlıdır. Sessiz değil yani. Genişletmek için tıkla... Siyah switch kirmizi gibi sessiz.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 22 Temmuz 2024 #17 Hagu dedi: Siyah switch kirmizi gibi sessiz. Genişletmek için tıkla... Değildir hocam. Silent modeli falan çıktıysa bilmem ama normal siyah sessiz falan değildir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hagu dedi: Siyah switch kirmizi gibi sessiz. Genişletmek için tıkla... Değildir hocam. Silent modeli falan çıktıysa bilmem ama normal siyah sessiz falan değildir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et