1000W PSU önerisi

yasin ar

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartın zaten yeterli, 5080-5090 falan alma boş yere çünkü yazılımsal şeyler dışında pek bir şey vaat etmiyorlar. Paran cebinde kalsın, olmadı yeni 3X M.2 yuvalı anakart ve M.2 SSD'ler al 2tbliklerden.

Yanlış yere yazdınız sanırım.

GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER mı alacaksın? Ben onu şu anki kartın zannettim kartım yazdığın için. Sorun değil, hayırlı olsun o zaman.

Evet hocam almayı düşünüyorum ama ekran kartına yetecek PSU bulamıyorum 4-6k arası bakıyorum islemcim ise 100W harcıyor 4070 Ti Super ise de Max performans da 650wlara kadar çalıştığı söyleniyor 4K da tabii Raijintek AMPERE 850W 80+ PLATINUM ATX 3.1 Ampere PCIe 5.0 Full Moduler Siyah Güç Kaynağı (0R30B00014) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

Bu yeterli olur mu acaba / karışıklık için özür dilerim.

850W gayet yeterli olur diye biliyorum o sisteme, ben de geçende High Power'ın 850W modelini aldım Teknobiyotikten, bin TL daha ucuz benimki. İkisi de güzel PSUlardır istediğini al derim, 1000W uçuk bir şey yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…