1000W PSU önerisi

Bütçe
10000

Reunon

Kilopat
Daha fazla  
7800x3D ve 4080'li sistemime PSU arıyorum STRIX 1000W kullanıyordum fakat bozuldu.
Sistem ileride daha güçlü parçalarla güncellenebileceği için 1000W arıyorum.
Güvenilir ve verimli olmasını istiyorum.
10.000'den yukarı çıkmak istemiyorum kgf olduğu sürede 2. el de alabilirim. Sıfırı veya 2. el piyasası 10.000i geçmeyen önerilere açığım. Markalara ve özelliklerine pek hakim olmadığım bir ürün yardımlarınızı bekliyorum.

ASUS'lar 10 yıl garantili sanırım 2 yıl garanti sıkıntı olmaz mı? Kasam H9 Elite yazmayı unutmuşum uyumluluk için.

NZXT C1200 2G2BB modeli sipariş ettim. Garanti durumu hakkında alacak arkadaşlar varsa, satan firma/mağazanın garantisinden bağımsız 10 yıl garantisi mevcut. Örn. 24 ay garantisi görünüyorsa satın aldığınız firma/mağaza garanti süresince sizin için kargolama takip etme işini vs. hallediyor 24 ay sonrasında kalan 8 yıl boyunca NZXT'den kendiniz destek alabiliyorsunuz garantisi devam ediyor. Performans, ses ve bağlantılar hakkında kullanmaya başlayınca güncelleyeceğim. Önerilere teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…