100CC motordan 250CC motora geçilmeli mi?

Ctfl1

Femtopat
Daha fazla  
Ben 3 yıldır aktif olarak 100CC'lik cup motor kullanıyorum artık yeni bir motor olarak 125 değil de 250'lik bir motora geçmek istiyorum. Motor olarak da Yamaha R25 düşünüyorum, sizin yorumunuz ne olur bu konu hakkında?

Ben 3 yıldır aktif olarak 100CC'lik cup motor kullanıyorum artık yeni bir motor olarak 125 değil de 250'lik bir motora geçmek istiyorum. Motor olarak da Yamaha R25 düşünüyorum, sizin yorumunuz ne olur bu konu hakkında?
125cc önermem ama 200 250cc için sıkıntı olmaz.

Anladım. 500 bin lira bütçeniz varmış. Bunun 15-20 bin lirasını eğitime ayırmanızı ve en az 30 bin lirasını da ekipmana ayırmanızı öneririm.

FANTIC CABALLERO 500, Royal Enfield Himalayan 450, CF Moto MT 450, Bajaj Dominar 400, KTM 390 Duke, Beneli TRK 502 gibi modeller bakabilirisniz.

Motosiklet olarak da madem 500 bin lira bütçeniz var, Zafer Akçay Akademi, Art Akademi, Ekip Akademi, Yamaha Riding Akademi, BMW Riding Akademi, Nomad Akademi, Rota Akademi ve aklıma gelmeyen daha bir sürü ileri ve güvenli sürüş tekniği eğitimi veren kurum var. Bunların hepsi MEB ve TMF onaylı akademiler&eğitmenler. Bunlardan hangisiniden canınız isterse eğitiminizi almanızı öneriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı