Steam 100'den fazla oyun iade edilir mi?

barandqn

Hectopat
+100 oyun çektim geçen gün hepsinin kartını düşürüp sattım. 2X kârım oldu. Bu oyunları şu an teker teker iade ediyorum. 2 saat geçsin geçmesin umurumda değil çok. Hepsini iade edeceğim acaba Steam'in vericeği yanıt ne olur bana? İademe kısıtlama mı getirirler kısıtlama gelirsede ne kadar süre geliyor?
Sorun çıkmazsa planım şu iade edilenler iade edilecek edilmeyenleri sileceğim kütüphaneden. Teker teker diyeceğimde bu yazıyı yazarken bir düşündüm de zaten oyunlar 50 kuruş. 50 kuruş için neden iade sisteminde sorun yaratayım değil mi? Silerim hepsini kartlardan zaten 2X kazandım sıkıntı yok. Merak ettiğim hala aynı ama Steam buna karşı ne yapıyor? İade kısıtlaması mı getiriyor? Hesabı mı kısıtlıyor? Bayağı ağır bir şekilde ve ne kadar sürüyor bu kısıtlama?
Oyun alımı:

Satış:

Sonuç: Oyunları hesaptan kaldırmaya karar verdim gerek yok riske girmeye birkaç oyun iadesi başlattım umarım onlar kısıtlama yemem için yeterli olmaz. Hatta onların iadesini çekeyim hemen riske girmeye gerek yok.
Niye bu kadar takıldın diyeceksiniz arkadaşlar ben tilt oluyorum. Oynamadıgım bilmediğim oyunların kütüphanede durmasına aşırı sinir edici bir şey bence kirlenmiş gibi hissediyorum.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anlık kararım bir daha değişti çünkü bazı oyunlar iade olmuş parası gözüktü aşırı gözüm döndü hepsini iade edeceğim

-------------------------------------------------------------------------------------------
İade etmeye devam ediyorum hala bir sorun yok ortada.

Dosya Ekleri

• 1688264211865.png
    49,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam iade banı çakınca surat ifadenizi görmek istiyorum.
İade kısıtlaması mı getiriyor? Hesabı mı kısıtlıyor?
İade kısıtlamasının yanında hesap güvenilirliği düşüyor. Steam destekte oluşturacağınız taleplere geç yanıt alma ihtimaliniz olacağı gibi belli başlı insanlar için hesabınızda değersizleşmeye başlıyor.

Teşekkürler hocam.

Umarım kalıcı şekilde kısıtlanır hesap. 3 5 TL için gözün döndüyse dene gör.

<3 bu sekil düşmanca yaklaşmanı anlamadım dostum ama sorun değil herhangi bir kısıtlama yemedim bütün oyunlara iade atmama rağmen.

Hocam neden iade ediyorsunuz ki? Hem o oyunlar oyun sayınızı da yüksek gösteriyor.

Hocam kütüphanede kötü gözüküyor sevmiyorum oyun sayısı yüksek olsa da çoğunu oynamadığım ve saçma oldugu için kötü hissediyorum durunca.

Ufak bir özet geçeyim oyunları alırken 77TL gitti 40TL'sini iadeyle geri aldım geriye 37TL harcamış oluyorum 150TL civarıda kartlardan kazanıyorum 150-37'den 113TL kazancım oluyor.

Son düzenleme:
Bu yaptığının etik bir kısmı yok. 70TL için gözün döndüğünü söylüyorsun. Bunu yapan insanın gözümde hırsızdan farkı yok. Jeff Bezos'a ondan çaldığım 1000 dolarda koymaz ona bakarsan o zaman Amazon'u soyalım.

Marketten kek kalıbı alıp kek yapıp yaptığınız keki satıp aldığınız kalıbı da markete iade ettiğinizi düşünün sizin gibiler yüzünden Steam gibi platformların iyi niyeti suistimal oluyor

En basitinden Amazon tüm dünyaya sağladığı bir çok avantajı Türkiye'ye sağlamayı fırsatçı kesim yüzünden kesti ya.

Etik olup olmaması hırsızlık olup olmaması umurumda değil kazancımı düşünüyorum dışarıda bir yerden bir şey çalıp illegal hırsızlık yapmakla bu hırsızlık arasında çok fark var dostum. Hırsızlık olabilir ama dediğim gibi umurumda değil. Konuyuda millet bilgilensin yapmak isteyen yapsın diye açtım zaten.

Ölücülüğün son noktası herhalde.

<3 ölücülüğün son noktasını bu olarak görüyorsan ölücülük görmemişsin.

Evet dostum tam olarak öyle yapıyorum marketin bu konuya bir çözüm bulması gerekmiyor mu neden ben böyle bir şeyi yapmaktan kaçınayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…