100k bütçe ile PC toplama

mblal

Femtopat
Daha fazla  
100 bin TL param var. Buna hem oyun oynayabileceğim hem de Adobe Premiere Pro'da video düzenleyebileceğim bir bilgisayar gerekli. Bunun için Intel işlemci olması gerekiyor. Bana önerebileceğiniz bir sistem söyler misiniz? Ekran kartını Amerika'dan bir arkadaşımdan rica ettim. 40 bin TL'ye gitti, 5070 Ti alacak. Oradan gerisini neyle toplayabilirim? Görseli önemli değil, RGB falan değil; önemli olan işlevselliği. Şimdiden teşekkürler öneriler için. (Bu olaylardan çok anlamıyorum. İlk defa bilgisayar topluyorum. Genelde laptop alırdım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
100 bin TL param var. Buna hem oyun oynayabileceğim hem de Adobe Premiere Pro'da video düzenleyebileceğim bir bilgisayar gerekli. Bunun için Intel işlemci olması gerekiyor. Bana önerebileceğiniz bir sistem söyler misiniz? Ekran kartını Amerika'dan bir arkadaşımdan rica ettim. 40 bin TL'ye gitti, 5070 Ti alacak. Oradan gerisini neyle toplayabilirim? Görseli önemli değil, RGB falan değil; önemli olan işlevselliği. Şimdiden teşekkürler öneriler için. (bu olaylardan çok anlamıyorum. İlk defa bilgisayar topluyorum. Genelde laptop alırdım.)

Yani toplam bütçeniz 140 bin TL arkadaşınız Amerika'dan 40 bine 5070 Ti aldı doğru mu anladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı