100K civarına hangi araba alınmalı?

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Ehliyetimi yeni aldım, pratik yapıp kendimi geliştirmek için ayağımı yerden kesecek bir araba almayı düşünüyorum. Mümkün olduğunca ucuz bir şey istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar motor istemiyorum. Sadece araba tavsiyesi istiyorum. Üstüne koyacak param yok.

Üzerine 50K daha koyarak tofaş bakabilirsiniz. Sanayiye de uzun vadede bir bu kadar daha harcarsınız ama..

100klık araba ile Allah korusun kaza filan yapsanız canınızdan olursunuz Air bag yok bir şey yok can güvrnliğiniz için hiç araba almamanız hayrınıza olacaktır.

100klık araba ile Allah korusun kaza filan yapsanız canınızdan olursunuz Air bag yok bir şey yok can güvrnliğiniz için hiç araba almamanız hayrınıza olacaktır.

Kısa mesafede süreceğim. Çok trafiğe falan da çıkmayı düşünmüyorum. 100k civarına araba tavsiyesi için açtım konuyu arkadaşlar.

•Ford Taunus
•Lada Samara
•Kuş Serisi

Piyasadaki en ölü Broadway'ler onun bir iki tık üstüne satılıyor. Alsan bile tonla masraf edersin. Bu zaman araba alınacak zaman değil bir kaç yıl daha faiz baskısı ve kredi kampanyası olmazsa piyasa anca öyle düşer. Motor almaktan başka çare yok. Alacaksan bile çürük çarık motor masrafı derken üstüne 100 150k masraf açar. Hiç bulaşma derim motor alacaksan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…