100'lük klavye önerisi

Louie

Hectopat
Oyun oynayan birisi değilim ama işim gereği bilgisayarda yazı işleriyle fazla uğraşıyorum. X7 klavyemi yaklaşık 7 senedir kullanıyorum ama artık takılmaları arttı. Mekanik klavye almayı düşünüyorum 2-2.5k bütçelere kadar çıkabilirim. Numpad kullanıyorum bu yüzden %100 klavye lazım aynı zamanda multimedya tuşları olması çok işime gelir. Sesi ile ilgili herhangi bir sorunum yok fazla veya az olması gibi. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Multimedya tuşu yok %100 olarak bütçenizdeki en iyi klavyelerden biri.

Bütçe artarsa.

İlk defa gördüm. Bilgisi olan varsa yazar. Switchler arasında çok bir fark yok. Şuradan bakabilirsiniz seslerine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Box Red ve Box Brown kullanılıyor.

Şarjları ne kadar gidiyor acaba? 2 günde bir şarja takınca wireless olması pek bir şey farketmiyor gibi. Ben kablo dağınıklığı ortadan kalksın şöyle 10 günde bir şarj edilen model arıyorum ama yok galiba.

benim açıkçası kabloyla ilgili çok sıkıntım yok kablolu da kullanabilirim biraz konfor istiyorum. bu modellerin enter tuşları da küçük yapılmış mekanik yazı klavyesi lazım bana, multimedyalı ama seçenekler epey az sanırım. duruma göre 75 klavyeye geçiş yapsam enter tuşu büyük ve multimedyalı farklı önerileriniz olur mu? aradığım klavye aslında tam olarak pusat k3 ama onun da yorumları pek iç açıcı değil.

Enter tuşu büyük , en uygun ve iyi bu var. Multimedya tuşlularına bakmam lazım.

Zaten şu monsterin ürünlerinin tavsiye edilmemesini bir türlü anlamadım arkadaş. 1 tane mi tavsiye eden olmaz. Ama alan da kullanıyor işte garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…