100'lük klavye önerisi

Zaten şu monsterin ürünlerinin tavsiye edilmemesini bir türlü anlamadım arkadaş. 1 tane mi tavsiye eden olmaz. Ama alan da kullanıyor işte garip.
yazım için kullanıldığında fazla hassas oluyor ve çok hata yapılıyor diye gördüm ben. bilgisayar olarak da monster kullanıyorum yıllardır ama switch kalitesi biraz sorunlu sanırım. yoksa yorumlar çok iyi sitelerde ama teknoloji forumlarında epey eleştiri almış.

Bilgisayarlarda da tek iyi yanı ömür boyu bakım muhabbeti olabilir. Cayır cayır yanıyor ürünler.

Bilgisayarlarda da tek iyi yanı ömür boyu bakım muhabbeti olabilir. Cayır cayır yanıyor ürünler.
Bende laptop olarak monster kullanıyorum yaptık bi hata aldık harici ekran, harice klavye ile kasa niyetine kullanıyorum bilmiyorum artık ısınıyor mu kenarda duruyor laptop hiç ellemiyorum

Bende laptop olarak monster kullanıyorum yaptık bi hata aldık harici ekran, harice klavye ile kasa niyetine kullanıyorum bilmiyorum artık ısınıyor mu kenarda duruyor laptop hiç ellemiyorum
al benden de o kadar. 25.6 t7 almıştım msi kasa. bakımı da her yıl yaptırıyorum şimdilik kenarda takılıyor bi derdim yok. ama klavye öyle değil işte sürekli kullanılacağı için sıkıntılı olmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…