100Mbps hızda akşam saatlerinde ping ve dalgalı olma sorunu

Yer
Muğla/Bodrum
Daha fazla  
Türk Telekom aradığım zaman bölgemde yoğunluk olduğunu ve idare etmem gerektiğini söylüyor Online oyun kesinlikle oynayamıyorum böyle saçmalık mı olur yardımcı olur musunuz hat değerlerim şöyle;

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'dan ailecek bıktık. Taahhüt süresi de bitti. Yakın zaman içerisinde Türk Net'e geçmeyi düşünüyoruz, kullananların çoğu tavsiye ediyor.

Bende de Türk Telekom kaynaklı benzer sorunlar var. Benim de internetim 16Mbps ancak gün içinde gördüğüm en yüksek değer 6Mbps ve upload değerimde 0.50'nin üstüne çıkamıyor.
Türk Telekom musteri hizmetlerini ara sole bir sikinti vardir.

İlk olarak bu sorun Türkiye genelinde birçok yerde görülen bir sorun. İkinci olarak ise müşteri hizmetlerini arayan birçok kişi (bende dahil) ev interneti için 2'ye bastığında telefon direkt yüze kapanıyor.

Son düzenleme:
Turk telekom musteri hizmetlerini ara sole bir sikinti vardir.
Konuyu okumadan neden yorum atıyorsun aradığımı söyledim.

----------------------------------------------------------------------------
100 Mbps internetde bukadar yavaşlık olması normal değil 160 TL para veriyoruz bende biliyorum TürkNet, Millenicom gibi merdiven altı internet sağlayıcılarına geçmeyi iyisini alalım dedik Türk Telekomda bunu yapıyorsa ooo işimiz var arkadaş.

Türk Telekom'dan ailecek bıktık. Taahhüt süresi de bitti. Yakın zaman içerisinde Türk Net'e geçmeyi düşünüyoruz, kullananların çoğu tavsiye ediyor.
Turknet'de aynı, kısıtlama yapıyor. Tam 2 haftadır akşam tam saat 9 - 12 arası kısıtlama yapıyor.
Turknet'de speedtest sitesinden hız testi yapıyorum sonuç: Hız testi sonucu
Destek ekibi nperf'den test yapmamı söylüyor, bunun sonucuda: npef hız testi sonucu
Ama oyunlarda, Youtube'da, Twitch'de sıkıntılar var. Neden farklı sonuçlar veriyor bilmiyorum.

Yine sizin ping değerleri idare eder şu an bende böyle ping değerleri kabul edilemez

Yine sizin ping değerleri idare eder şu an bende böyle ping değerleri kabul edilemez
Hız testinde değerlerin normal çıktığına bakmayın. Oyun içi 200+ ping var. CMD'de ping attığımda yine 200 üstü ping var. Bu tamamen kısıtlamayla alakalı bir şey. Ttnet olsun Turknet olsun aynı.

Dostum sen yine iyisin benim internet paketim 75mbit fakat gündüzleri hızım 1-2mbit oluyor ve gece saat 03.00'den sonra normale dönüyor.
Kanser oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…