xoqoxi Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 Ben modemden türlerinden VDSL ADSL falan bilmiyorum anlamıyorum ama fiber alt yapımız yok. Ona göre bakarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim <3.
Ben modemden türlerinden VDSL ADSL falan bilmiyorum anlamıyorum ama fiber alt yapımız yok. Ona göre bakarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim <3.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 8 Temmuz 2025 #2 xoqoxi dedi: Ben modemden türlerinden VDSL ADSL falan bilmiyorum anlamıyorum ama fiber alt yapımız yok. Ona göre bakarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim <3. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir modem lazım? Oyun oynayan var mı evde? Bütçe ne?
xoqoxi dedi: Ben modemden türlerinden VDSL ADSL falan bilmiyorum anlamıyorum ama fiber alt yapımız yok. Ona göre bakarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim <3. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir modem lazım? Oyun oynayan var mı evde? Bütçe ne?
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.982 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 xoqoxi dedi: Ben modemden türlerinden VDSL ADSL falan bilmiyorum anlamıyorum ama fiber alt yapımız yok. Ona göre bakarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim <3. Genişletmek için tıkla... 100 Mbit interneti genelde fiberde veriyorlar fiber olmadığından emin misin?
xoqoxi dedi: Ben modemden türlerinden VDSL ADSL falan bilmiyorum anlamıyorum ama fiber alt yapımız yok. Ona göre bakarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim <3. Genişletmek için tıkla... 100 Mbit interneti genelde fiberde veriyorlar fiber olmadığından emin misin?
xoqoxi Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #4 A1peren dedi: Nasıl bir modem lazım? Oyun oynayan var mı evde? Bütçe ne? Genişletmek için tıkla... Kral bütçe 2.5k falan çok da önemli değil sağlam evin her yerinde çeksin oyun oynayan ben kardeşim var artı olarak televizyon çok yiyor. NYTMARE dedi: 100 Mbit interneti genelde fiberde veriyorlar fiber olmadığından emin misin? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki reisim.
A1peren dedi: Nasıl bir modem lazım? Oyun oynayan var mı evde? Bütçe ne? Genişletmek için tıkla... Kral bütçe 2.5k falan çok da önemli değil sağlam evin her yerinde çeksin oyun oynayan ben kardeşim var artı olarak televizyon çok yiyor. NYTMARE dedi: 100 Mbit interneti genelde fiberde veriyorlar fiber olmadığından emin misin? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki reisim.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.982 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #5 xoqoxi dedi: Kral bütçe 2.5k falan çok da önemli değil sağlam evin her yerinde çeksin oyun oynayan ben kardeşim var artı olarak televizyon çok yiyor. Bilmiyorum ki reisim. Genişletmek için tıkla... Satın aldığın tarifenin adı ne ya da kullandığın modemin adı cihazın arkasında ya da altında yazar.
xoqoxi dedi: Kral bütçe 2.5k falan çok da önemli değil sağlam evin her yerinde çeksin oyun oynayan ben kardeşim var artı olarak televizyon çok yiyor. Bilmiyorum ki reisim. Genişletmek için tıkla... Satın aldığın tarifenin adı ne ya da kullandığın modemin adı cihazın arkasında ya da altında yazar.