Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 9 Ağustos 2021 #11 İstersen Amerika da yapabilirsin. Ona takılmayın.
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #12 Taptic dedi: İstersen Amerika da yapabilirsin. Ona takılmayın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun
Taptic dedi: İstersen Amerika da yapabilirsin. Ona takılmayın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun
kruvasan Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 9 Ağustos 2021 #13 Saat 11-2 arası hızlar 2 katına kadar düşebilirmiş yoğunluktan dolayı. Ayrıca internet hızının düşme sebebide aşağıda oyun indirmen olabilir. Şuanda baktım sunucularda sıkıntı yaşanıyormuş sanırım yoğunluktan dolayı herkeste aynı problem var.
Saat 11-2 arası hızlar 2 katına kadar düşebilirmiş yoğunluktan dolayı. Ayrıca internet hızının düşme sebebide aşağıda oyun indirmen olabilir. Şuanda baktım sunucularda sıkıntı yaşanıyormuş sanırım yoğunluktan dolayı herkeste aynı problem var.
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 9 Ağustos 2021 #14 Technopat'ta gördüğüm ilk troll konu.
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #15 Erdemli Erdem dedi: Technopat'ta gördüğüm ilk troll konu. Genişletmek için tıkla... Troll değil ki
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 9 Ağustos 2021 #16 kruvasan dedi: Şu anda baktım sunucularda sıkıntı yaşanıyormuş sanırım yoğunluktan dolayı herkeste aynı problem var. Genişletmek için tıkla... Hayır, herkes sorun yaşamıyor. Çatır çatır gün boyunca indirme yaptım ben.
kruvasan dedi: Şu anda baktım sunucularda sıkıntı yaşanıyormuş sanırım yoğunluktan dolayı herkeste aynı problem var. Genişletmek için tıkla... Hayır, herkes sorun yaşamıyor. Çatır çatır gün boyunca indirme yaptım ben.