100Mbps internet oyunlarda ağ ve ping sorunu oluşturuyor

5 GHz desteği mevcut aslında ama siz bir de Ethernet kablosu ile bağlanıp deneyin.
Hocam haklısınız. Ayarlardan gerçekten 5 GHz desteklediğini fark ettim ancak modem arayüzünde şu anda 2.4 Ghz kullandığını gördüm.

Modem marka modeli nedir?
Vodafone EasyBox 805. Hocam ayarlardan bir şekilde 5 Ghz yaptım ve bu arayüzde de belirdi fakat Valorant'ta yaşadığım problem hala devam ediyor.

Vodafone easybox 805. hocam ayarlardan bir şekilde 5 GHz yaptım ve bu arayüzde de belirdi fakat Valorant'ta yaşadığım problem hala devam ediyor.

Siz o zaman dediğim gibi bir de Ethernet kablosu ile bağlanıp deneyin.

Siz o zaman dediğim gibi bir de Ethernet kablosu ile bağlanıp deneyin.
Hocam Laptop'ta ethernet kablosu girişi bulunmadığı için bunu deneyemedim fakat aynı internete bağlıyken telefonumu USB şeklinde bağlayıp kablolu hotspot denedim ve ms oldukça sabit idi ve hiçibir sorun yaşamadım. Sanırım bu sorunun bilgisayar ile alakalı olduğunu kanıtlar nitelikte.

Ethernet dönüştürücü alabilirsiniz.

Onun yerine küçük ve USB şeklinde takılan Wi-Fi adaptörleri bu sorunu çözmez mi?

Ethernet bağlantısı Wi-Fi'ya göre her zaman daha stabildir. Ping sorunu yaşamak istemiyorsanız Ethernet kablosu ile bağlanmalısınız.

Ethernet bağlantısı Wi-Fi'ya göre her zaman daha stabildir. Ping sorunu yaşamak istemiyorsanız Ethernet kablosu ile bağlanmalısınız.
Haklısınız fakat laptopu modemden uzakta kullanıyorum. Modemin durduğu yer Ethernet kablosu bağlantısı için müsait değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…