100Mbps internete CAT 5 üstü yararı olur mu?

YEAH

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Ethernet kablomu değiştireceğim 30-35 metre arası bir şey arıyordum ama "CAT" özelliklerini fark ettim hafif araştırdım "CAT 5"in 100Mbps için olduğunu gördüm. Başka bir buradaki konuda ise birisi "CAT 5 niye alıyorsun CAT 6, CAT 7 varken" yazmıştı kafamı iyice karıştırdı şimdi kaliteli olması için yüksek modellerinemi bakmam lazım yoksa internet hızımla aynı olduğu için CAT 5 alabilir miyim diye düşündüm. Bilen birisi açıklayabilir mi? Derdimi iyi anlatamamış olabilirim çünkü kafam çok karışık yanlışım varsa kusura bakmayın.

CAT5 işinizi görür ama CAT5e alın 1000MBPS kadar destekler. Yarın öbür gün internetinizi yükseltirsiniz tekrar kablo almayın kablolar çok ucuz degil hele ki 30-35 metre

Almışken CAT 6 alın daha dayanıklı olur. Fiyat olarak da pek fark etmiyor zaten.

Almışken CAT 6 alın daha dayanıklı olur. Fiyat olarak da pek fark etmiyor zaten.

CAT 6'da karar verdim 200TL'de var 330TL'de önerdiğiniz var mıdır niye böyle fark var onu da anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…