100Mbps internette oyun oynarken ping 300'e çıkıyor

Daha fazla  
İnternetimi 50 Mbps'den 100 Mbps'ye geçirdim ve TP-Link Archer C50 alarak bunu bilgisayarımın yanına koydum Ethernet kablosuyla bilgisayara bağladım ama hala ani ping yükselmesi yaşıyorum CS:GO veya LoL oynarken ping bir anda 30'dan 300'e çıkıyor ve anında düşüyor Wi-Fi router ana modeme bağlı ve iki cihazda da 5GHz var Wi-Fi router modeme kablosuz bağlandığı için mi bu sorunu yaşıyorum direkt modemden bilgisayara kablo çeksem bu sorun çözülür mü?

Modemden direk bilgisayara kablo çekmeyi deneyin, ya da modem ayarlarından kanal ayarlarınızı kontrol edin dolu bir kanalda kullanıyorsanız oda etkiliyor olabilir.

Modemden direk bilgisayara kablo çekmeyi deneyin, ya da modem ayarlarından kanal ayarlarınızı kontrol edin dolu bir kanalda kullanıyorsanız oda etkiliyor olabilir.

İp arayüzünde istenilen kullanıcı adı ve şifreyi bilmiyorum Türk Telekom'un verdiği kullanıcı adı ve şifreyi deniyoruz ama hatalı diyor o yüzden modem ayarlarına erişimim yok ve modem bilgisayara biraz uzak o kadar kablo dolandırmak da biraz pahalıya gelebilir. Yine de teşekkürler başka çözüm önerileriniz varsa yine değerlendirebilirim.

Modemin arkasında küçücük bir delik olacak iğne girecek kadar falan, oraya bir iğne sokun ve yaklaşık 4 - 5 saniye bastırın. Daha sonrasında modeminiz kapanıp açılacak. Açıldığında eski kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Not: İnternet şifresi de modemin üstünde yazan haline dönecek.

İnternette fabrika giriş bilgisinin;
Kullanıcı adı: admin
Şifre: admin

Olduğu belirtilmiş.

Bunu bilmiyordum denedikten sonra geri dönüş sağlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…