Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar cüzdan alacağım. Aklımda mekanizmalılar var. Sizin öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Ve RFID korumalı almam sizce önemli mi?
Arkadaşlar cüzdan alacağım. Aklımda mekanizmalılar var. Sizin öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Ve RFID korumalı almam sizce önemli mi?
CherArslan Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 641 Çözümler 4 2 Şubat 2023 #2 Boyner'de limon company nin 90 TL lik bir kartlık ama iyi nakit de alabilen bir cüzdanı var tavsiye ederim. Hem klas hem kullanışlı hem de az yer kaplıyor. 9 kart ve 200-300 lirayı rahat alıyor ve kalınlığı 10mm falandır içi böyle doluyken. Limon Cüzdan Limon Yeşil Erkek Deri Cüzdan Lmn07 - 901404 size özel indirimler ve taksit avantajlariyla boyner.com.tr’de! www.boyner.com.tr İşte bu malzemesi de kaliteli ben 5 aydır kullanıyorum hala bir kozmetik sıkıntı yok.
Boyner'de limon company nin 90 TL lik bir kartlık ama iyi nakit de alabilen bir cüzdanı var tavsiye ederim. Hem klas hem kullanışlı hem de az yer kaplıyor. 9 kart ve 200-300 lirayı rahat alıyor ve kalınlığı 10mm falandır içi böyle doluyken. Limon Cüzdan Limon Yeşil Erkek Deri Cüzdan Lmn07 - 901404 size özel indirimler ve taksit avantajlariyla boyner.com.tr’de! www.boyner.com.tr İşte bu malzemesi de kaliteli ben 5 aydır kullanıyorum hala bir kozmetik sıkıntı yok.