3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 28 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar size 2 tane sorum olacak. 1 Galaxy J8 telefonum var. Bu telefonda çizim kalemi çalışır mı? 2 çalışıyorsa çizim kalemine ihtiyacım var. Gereksiz pahalı olmayan güzel bir ürün önerir misiniz? (100TL altı) Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2020
Merhaba arkadaşlar size 2 tane sorum olacak. 1 Galaxy J8 telefonum var. Bu telefonda çizim kalemi çalışır mı? 2 çalışıyorsa çizim kalemine ihtiyacım var. Gereksiz pahalı olmayan güzel bir ürün önerir misiniz? (100TL altı)
T Thwian Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 34 10 Ocak 2021 #2 Harika bir kalem bütçeni aşarsan birazcık almanı tavsiye ederim bütün ekranlarda çalışacağını düşünüyorum şu anlık indirimde bu fiyata göre değerlendirilebilir.
Harika bir kalem bütçeni aşarsan birazcık almanı tavsiye ederim bütün ekranlarda çalışacağını düşünüyorum şu anlık indirimde bu fiyata göre değerlendirilebilir.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 10 Ocak 2021 #3 Thwian dedi: Harika bir kalem bütçeni aşarsan birazcık almanı tavsiye ederim bütün ekranlarda çalışacağını düşünüyorum şu anlık indirimde bu fiyata göre değerlendirilebilir. Genişletmek için tıkla... Attığınız ürün Xiaomi Redmi Note 8'de çalışır mı?
Thwian dedi: Harika bir kalem bütçeni aşarsan birazcık almanı tavsiye ederim bütün ekranlarda çalışacağını düşünüyorum şu anlık indirimde bu fiyata göre değerlendirilebilir. Genişletmek için tıkla... Attığınız ürün Xiaomi Redmi Note 8'de çalışır mı?
T Thwian Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 34 10 Ocak 2021 #4 Yehetto dedi: Attığınız ürün Xiaomi Redmi Note 8'de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Standart. Tüm cihazlarda çalışır diye biliyorum. Yine de araştırmanızı tavsiye ederim
Yehetto dedi: Attığınız ürün Xiaomi Redmi Note 8'de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Standart. Tüm cihazlarda çalışır diye biliyorum. Yine de araştırmanızı tavsiye ederim