Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #1 6 yıllık Arctis 5'imin cızırtı yapması üzerine sadece Discord ve oyun içi sohbet için mikrofon lazım. Maximum 100TL bütçe. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2022
6 yıllık Arctis 5'imin cızırtı yapması üzerine sadece Discord ve oyun içi sohbet için mikrofon lazım. Maximum 100TL bütçe.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 16 Haziran 2022 #2 Kullandığım için önereceğim. Bunu 108 liraya almıştım geçen ay, eğer öyle bir fiyata denk getirirseniz alın, tekrar o fiyata düşer mi bilmiyorum gerçi. Bence kalitesi fiyatına göre güzel, sesleri uzaktan bile iyi alıyor. Trust 21672 Madell Masaüstü Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Trust 21672 Madell Masaüstü Mikrofon arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Kullandığım için önereceğim. Bunu 108 liraya almıştım geçen ay, eğer öyle bir fiyata denk getirirseniz alın, tekrar o fiyata düşer mi bilmiyorum gerçi. Bence kalitesi fiyatına göre güzel, sesleri uzaktan bile iyi alıyor. Trust 21672 Madell Masaüstü Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Trust 21672 Madell Masaüstü Mikrofon arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com