100TL Mikrofonlu Kulaklık + Mouse Önerisi

Aaron1903

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu hafta içinde mikrofonlu kulaklık ve mouse alacağım. Toplam bütçem ikisi için 100TL. Yardımcı olacak arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.

Yardımcı olacak yok mu arkadaşlar?

Kesinlikle bu arkadaşımıza katılıyorum. Kulaklığı kendim kullanıyorum. Alabileceğiniz en ucuz ve bir o kadar da sağlam bir kulaklık. Daha iyisini ve ucuzunu bulamazsınız. Zaten doğru düzgün bir mikrofonlu kulaklık almak istiyorsanız 100 liranın aşağısına düşmemelisiniz. Mouse için de en ucuz ve sağlam olanı G300s. Onu da kullanıyorum ve gayet memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Fazla zaman alsa bile para biriktirin ve almışken doğru düzgününü alın, pişman olmayın.

Kardeşim, fiyata göre öneri veriyorum. Herkes biliyor zaten Snopy ve Everest'in kaliteli markalar olmadığını. Ama bu fiyat segmentinde en iyileri o olduğu için önerdim. Şöyle saçma sapan yorumlar yazmayın. Adamın bütçesi 100 TL, gidip 120 TL'lik kulaklık önermişler. Hey Allahım yarabbim.

Son cümlemde belirtmiştim. Ne kadar uzun süre sürerse sürsün para biriktirip alması gerektiğini. Gidip kıytırıktan kulaklık ve mouse alırsa bir iki ay sonra bozulur boşuna parası gider. Ben de alabileceği en ucuz ve dayanıklı ekipmanları söyledim. Tabii ona kalmış bir şey, ister alır ister almaz. Ben önerimi nedenleriyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…