100TL Mousepad tavsiyesi

Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi uygun fiyatlı klavye ile mouse kapsayan mousepad arıyorum. Maksimum bütçe 100 Tl.

Başlıkta belirttiğim gibi uygun fiyatlı klavye ile mouse kapsayan mouse pad arıyorum. Maksimum bütçe 100 TL.

GoLite Gaming Oyuncu Gamer Mouse Pad 700*300*3mm, Kaymaz Taban Uzun ve Büyük Boy XLarge Ofis Tipi Mouse Ped, Fare Altlığı, Düz Masa Koruyucu Klavye Altı mouse pad 70x30 cm (Siyah) https://www.amazon.com.tr/dp/B09BNDL3KB/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_23DBA2CYEA37PWDYWT1M

Bu mouse pad gerçekten fiyatına göre çok iyi, dokusu o kadar güzelki... Ama çok kokuyor, acayip bir kokusu var, benim gibi alerjiniz varsa rahatsız edebilir.

2 kere çamaşır suyu ile yıkandı, 2 hafta balkona asıldı gene geçmedi kokusu, koku parfüm gibi bir şey, güzel kokuyor ama işte alerji olunca kullanamadım.

Masa.
0TL daha iyisini zor bulursun.

Başlıkta belirttiğim gibi uygun fiyatlı klavye ile mouse kapsayan mousepad arıyorum. Maksimum bütçe 100 Tl.
Xrades, porge, klasse bu üçünden birini öneririm. Bende porgenin mousepadi var dokusu olsun kayganlığı, fareyi tutması falan çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…