Bütçeyi 20 TL geçiyor ama 300W olması sorun yaratmazsa bunu almanı tavsiye ederim. Bu fiyata pek bir şey bekleme. Yine de ben Everest gibi markalardan daha iyi olduğunu biliyorum Yanlışsam düzeltin. Öneriyi sistemde kullanacağını düşünerek yaptım. Bu yüzden 300W sorun olmaz diye düşündüm. TX PowerMAX 300W 3xSATA 2xIDE 4pin CPU Bilgisayar Güç Fiyatı
Belki arkadaş kamera bağlayacak, motor bağlayacak. Enkoder takacak bir yerde hareketi hesaplatacak. Arkadaşımız sizden sadece PSU istemiş patlar mı patlamaz mı diye sormamış.
Tamam anladık sadece PC içinmi geçerli diyoruz bir elektirk dalgalandı vb bir şey oldu arkadaşın belki üstünde uğraştığı proje vardır ya da başka bir şey çöp etmesin yani.
Tamam anladık sadece PC içinmi geçerli diyoruz bir elektirk dalgalandı vb bir şey oldu arkadaşın belki üstünde uğraştığı proje vardır ya da başka bir şey çöp etmesin yani.
Tamam o zaman istediğini alsın sonra foruma kısadevre nasıl çözülür bu kondestörü nasıl bularım diye ya da priz yandı vb sorunlarla gelmesin o zaman razı olurum.
PowerBoost BST-ATX250R 250w 12cm Kırmızı Fanlı ATX Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Sonra PC yandı, priz bozuldu vb. gibi nedenlerle gelmeyin ama.
PowerBoost BST-ATX250R 250w 12cm Kırmızı Fanlı ATX Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Sonra PC yandı, priz bozuldu vb. gibi nedenlerle gelmeyin ama.
bunda 6 pin girişi var mı çünkü benim baktığım dandik psularda çoğunun 6 pin girişi yoktu. @Cristabol Brown var mı ?
Kabloları arasında 8 pin veya 6 pin var mıdır ? Baktığım psuların çoğunda yoktuda.
Bütçeyi 20 TL geçiyor ama 300W olması sorun yaratmazsa bunu almanı tavsiye ederim. Bu fiyata pek bir şey bekleme. Yinede ben Everest gibi markalardan daha iyi olduğunu biliyorum, yanlışsam düzeltin. Öneriyi sistemde kullanacağını düşünerek yaptım. Bu yüzden 300W sorun olmaz diye düşündüm. TX PowerMAX 300W 3xSATA 2xIDE 4pin CPU Bilgisayar Güç Fiyatı