100TL termal macun önerisi

Hepsiburada'da aynı ürünü satıyor. Alınır mı peki? Ama, spatula yok sanırım macunla beraber.

Satıcı Teknobiyotik, sahte ürün satmazlar.

Sanırım spatulasız alacağım. Aynı ürüne sırf sürme aparatı var diye 15TL fazla vermek mantıksız geldi.

Bu gayet mantıklı duruyor.
Kontrol ettim gerçekten sırf spatula var diye mi 15tl fark var yani? @Sapphire1525

Son düzenleme:
4 gram alıp uzun süreler kullanabilir. Ülkede her gün bir şeylerin fiyatı artıyor çünkü.

Doğru ama iyi kalite ve doğru uygulanmış bir termal macun sıcaklıklar artmadan yılları devirebilir. Kağıt üzerinde 6 ayda bir değiştirin deseler de 2-3 sene rahatlıkla kullanabilirsin. Bu da tek cihaz için 5+ seneyi devirmek oluyor. Kyronaut en iyilerden birisi yine de bu fiyatı biraz tuzlu. 1 gramı 60 TL civarına satılabilirdi.

Hocam pump-out olmadan ne kadardır kullanıyorsunuz bu macunu ? Bir de Shin Etsu geldi mi ?
Shinetsu yeni siparis ettim Cin'den gelecek. Bu macun fazla dayanmiyor laptoplarda ama masaustunde sorun cikmaz blok basinci yuksek oldugu icin. Bu arada yeni laptop aldigim icin fazla ustune dusmedim ama Shinetsu ile test edicem laptopu satmadan once.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı